Abisinin 123456 tanesi
Abisinin 123456 tanesi
Crocodile tek başına organizasyonu kurmuş, Crocodile'ın planları var, Mihawk çaycı.Hâlâ konuşabilmene şaşırdım. 2 gün önce söylediğin laflara ne oldu? Tekrar desene bir onları.
Dofy 'nin abiliğini kabul etmeyen Croco hemen Mihawk çaycısı olmayı kabul etmiş. Bunu nasıl açıklayacaksın. Hapisten çıkınca çayını içmeye gelir.Sizi asıl Croc törpülemiş ama hikâye severliğiniz hala bitmemiş.
Hahaha lan siz kendi dediklerinizi niye unutturma çabasına giriyorsunuz şimdi? Bana diyenlere bak.
Unutmuyorum sizin hikâye anlatmaniza gülüyorum hala, göz göre göre hem de... :S
Ne çıktı? Kim kurmuş organizasyonu?Crocodile tek başına organizasyonu kurmuş, Crocodile'ın planları var, Mihawk çaycı.
Sonuç;
Çok ezik kaldı. Ödülü çaycıdan bir tık yüksek. Karasakal'dan da iyi kahveci olur ha. Croco ile kahvehane işletir bunlar.Ölmeye 10 saniyesi kalan WB karşısında kundaktaki bebek pozisyonu almış birisi için o ödül fazla.
Patlaması bile ince belli çay bardağıCrocodile tek başına organizasyonu kurmuş, Crocodile'ın planları var, Mihawk çaycı.
Sonuç;
Dofy 'nin abiliğini kabul etmeyen Croco hemen Mihawk çaycısı olmayı kabul etmiş. Bunu nasıl açıklayacaksın. Hapisten çıkınca çayını içmeye gelir.