Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimin argümanı o? Yonko diye tutturan sizdiniz. :hhh: Bölümde Mihawk'ın Yonko olabileceğini söyleyen tek bir şey var mı? Crocodile biz Mihawk'ı seçecektik Buggy sen nereden çıktın mı diyor? :hhh: Crocodile'ın olmayacağı nereden biliyorsunuz?

Tam tersine adam ben Yonko olmak istemem korkuyorum diyor :fool: Buggy'yi kalkan olarak kullanalım, ben YONKO KOMUTANI olayım diyor. :hhh:

Mihawk Yonkoluk hakkında fikrini söylerken Croco hiçbir şey demiyor. Eğer Mihawk'ı yetersiz görseydi lafı vururdu.
 
Zoro'nun hedefi Mihawk.

Zoro basabildiği bütün hakileri kılıçlarına basıyor.

Ama ne hikmetse Mihawk'ın kılıç ustalığı konuşulurken akrobasi diye analiz yapıyorlar.

Zoro şimdi bu kadar hakisiyle Mihawk'ın karşısına çıkacak ve hakiyi kapatıp akrobasi mi yapacak?

Neyse ki sizin gibi düşünen 5-10 kişi var, yoksa forum çekilmez.
 
Bunun neyine cevap verelim.Biz ikimiz oluşumun ana güçleriyiz ama Buggy’i kukla olarak kullanalım işimize gelir demişler.Hedef tahtası o olsun bize yarar hesabı.Adam ekran yüzü yonkoluğu kağıt üstünde.O mesele karara bağlandıktan sonra da asıl arka plandaki yonko Mihawk olmalı ödüller arasında uçurum var fakat Mihawk yonko olmakla ilgilenmiyorum karşılıklı hallederiz demeye getiriyor.Ben yonko olacağım benim lafım geçerli olacak Buggy’e ve sana talimat vereceğim dese Croco gibi egolu adam biat etmez anında birlikten ayrılır.Mihawk bana göre değil zaten böyle iyiyiz demeye getirmiş.
İşte çap meselesi, Yonko komutanı olmayı kabul etmiş.

Bu arada Buggy'nin varsayılan sahte gücü olmadan Yonko sayılabileceklerini de kimse söylemiyor. Demişler ki Mihawk'dan güçlüyse Yonko olabilir. Öbür türlü Mihawk ve Croco Yonko saymazlardı zaten.
 
Mihawk Yonkoluk hakkında fikrini söylerken Croco hiçbir şey demiyor. Eğer Mihawk'ı yetersiz görseydi lafı vururdu.
Yanlışlıkla diyordun ne oldu? :hhh: Buggy'yi büyük yazmışlar Buggy'nin adamları bilerek, bu sebepten Yonko olur demişler, çünkü Mihawk'ın ve Croco'nun lideriyse. Mihawk'ın Yonko olabileceğini söyleyen ne tek bir bilgi var, ne de Mihawk'ın buna yüreği yetiyor, onun yüreği Yonko komutanı olmaya yetiyor. :fool:
 
Yanlışlıkla diyordun ne oldu? :hhh: Buggy'yi büyük yazmışlar Buggy'nin adamları bilerek, bu sebepten Yonko olur demişler, çünkü Mihawk'ın ve Croco'nun lideriyse. Mihawk'ın Yonko olabileceğini söyleyen ne tek bir bilgi var, ne de Mihawk'ın buna yüreği yetiyor, onun yüreği Yonko komutanı olmaya yetiyor.

Sen Vista'dan Yonko yüreğine geldin ya, o bana yeter. Ben senin bunları kabul edeceğine bile inanmamıştım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık