Haydi Mihawk da eski arkadaşı neyse ama Shanks, Croconun arkadaşını dövdüğünü duyarsa işin yaş @Sir Crocodile, fena çizer!
Yattım da uyuyamadım yav, uyku düzeni karıştı iyice yapacak bir şey de yok takılıyoruz işte...
Mihawk: Yonko olmucam canım istemiyor.Bölüm Croco’ya yazar. Mihawkı emir eri yapmış, Buggy’yi kurtarmış borcunu tahsil etmek için. Sen nasıl bir kralsın be adam
Bölüm Croco’ya yazar. Mihawkı emir eri yapmış, Buggy’yi kurtarmış borcunu tahsil etmek için. Sen nasıl bir kralsın be adam
Gölgelerde iş yapmak işimize gelir demiş de Croc kabul etmiş. Ha bana göre de Mihawk olmalıydı ama , Croc’un kabul etmesinin sebebi gizliden icraat yapabilme imkanlarının olması gibi anlıyorum ben cümleden. Bölümde de biraz Zoro- Sanji gibi takılmış Mihawk ve Croco hoşuma gittiMesajı 7 saat önce yazsaydın bari.
Mihawk Yonko olmakta gözüm yok dediğinde Croco'dan ses çıkmamış, Buggy yonko kalsın demiş. Croco da kabul etmiş. Ayrıca Buggy'nin son raddede canını kurtaran Mihawk. Çünkü Croco onu öldürmeye çalışıyor. Yani bölüm çıkmasına rağmen aksini nasıl yazıyorsun anlamıyorum.