Buggy'nin organizasyonu yüzünden imparator olarak anılmasını mantıklı bulmuştum.Organizasyon Croco'ya aitmiş.Hakkını vermek gerek burada.
Ciddili yorumluyorum. Ben Croco Buggy'nin ağzını burnunu kırmış ve öldürmek üzere olduğunu anladım.Sen iyi okumamışsın anlaşılan, aksiyon var mangada atılan spoiler doğruysa. Croc ve Mihawk birilerini halletmiş, Buggy'i birilerinin elinden kurtarmış heralde...
Buggy'nin yalvardığı olay da bu gibi görünüyor, Buggy üzerinden bir olay dönecek yine ama bakalım.
işte sizin kafa cidden böyle çalışıyor, özet resmen...Croco: Planım var
Daz: Planın nedir usta
Croc: hımmm ne bilim olum ben
Daz: O zaman niye planım var diyorsun, deli misin olum sen ?
Croc: Marineler bakıyordu karizma çıkayım istedim, planım da var dedim akıllı da sanacaklar şimdi bunlar.
Daz: Eeeee ?
Croc: Anlamıyor musun olum 2 milyar cepte net
Aslında Mihawk hırslı karakter.Korsan avlamış yetmemiş denizci avlamış zirveyi zorlamış hep ve rakip aramış.Bulamadığı için inzivaya çekilmiş.Mihawk cidden harika bir karakter. Hiçbir hırsı olmadan güçlü olan kişileri seviyorum.
Adam şunları dedikten sonra üç saldırı atıyor. Birinci Luffy'e değdiği halde öldürmüyor, ikincide Luffy kurtuluyor, sonuncu da buz dağını yok ediyor. Üçünde de öldürmek için saldırıyor "rastgele" veya "eforsuz" gibi bir durum yok... Brannew'ın ağzından çıkmadığı için canon almayacak mıyız Mihawk'ın söylediklerini ?
Aslında Mihawk hırslı karakter.Korsan avlamış yetmemiş denizci avlamış zirveyi zorlamış hep ve rakip aramış.Bulamadığı için inzivaya çekilmiş.