Neyse Mihawk yonkou seviyesi çıktığına göre Zoro da onu indireceğine veya geçeceğine göre Zoro seri sonu en az yonkou seviyesi olacak. İddiam doğru çıkacak. Seri sonu zirvede Luffy > Teach = Zoro
Olayın asıl vehameti şurada.Shanks o kılıç ustalığı ile yonkou olmuş. Onu da aşmış diyorlar bunlar hala kıvırıyor
Mihawk Shanks'a eşit ya da güçlü çıkarsa da gelebilirsin keza aksini savundum bunca zamanSağol,reis bunlardan aksi çıkarsa az takılırım sana
Kaido topuk yapmış hiç gitmemiş olabilir oraya son fblerinden birinden bu anlam çıkıyorduWB zaten ikisine denk kabul ediliyor. Xebec ise gücünün zirvesinde. O yüzden bozuluyor denklem. Bir de üzerine Kaido ve BM var.
Neden böyle garip garip şeyler yazdığını anlamaya çalışıyorum. Alıntılamaz olaydım kardeş. İnşallah bu son olur.Ne anlatıyorsun usta ?
Dostum bu 2.alıntı oldu.Diğer arkadaşlarla olan muhabbetinize beni katmayın.Özellikle girmediğim şeyler bunlar.
Usta Mihawk'ı ben de gömerdim hep sorun yok kabul edin. Biz de patladık. Ben ama trollüne gömüyordum çoğunlukla. Bunlar Shanks ile gögu yarar, kilıcçilar kazandı Mihawk seviyesini.Montana'nın algıda Rok elini öper o seviyede.
Mihawk Shanks'a eşit ya da güçlü çıkarsa da gelebilirsin keza aksini savundum bunca zaman
Kaido topuk yapmış hiç gitmemiş olabilir oraya son fblerinden birinden bu anlam çıkıyordu
Usta Mihawk'ı ben de gömerdim hep sorun yok kabul edin. Biz de patladık. Ben ama trollüne gömüyordum çoğunlukla. Bunlar Shanks ile gögu yarar, kilıcçilar kazandı Mihawk seviyesini.