Sadece Skill olunca ne oluyor...? Belli ki bazı şeylerde Mihawk... Bazı şeylerde Shanks üstün... sonuç olarak bu adamlar en kötü birbirine denkler. Mihawk'cılar kazandı buradan dönmez geçmiş olsun...
Yahu kendi kendinize senaryo yazıyorsunuz, spoiler da bir şey diyor bunu kıvırıp başka bir hikayeye başlıyorsunuz. Bir de dediği şeye bak...Tahmin ettim böyle bir şey olacağını. Yarım saat bile sürmedi.
Yahu kendi kendinize senaryo yazıyorsunuz, spoiler da bir şey diyor bunu kıvırıp başka bir hikayeye başlıyorsunuz. Bir de dediği şeye bak...
Hhahahaha avut bununla kendini. Yancı Mihawk fanı seni... :dFikir verdiğini ve Croconun kabul ettiğini anlamışsın. Bana yeter çaycı seni.
Yoo. Ben hala eğleniyorum. Yeni spoilerı da okumadım. Zaten bu berbat manganın bölümlerini okuyorum bir de o uzun uzun spoilerı okumanın alemi yok. Zaten sayı gelince bir ton şeyin yanlış çevrildiği de anlaşılıyor sonradan.Senin iş 1-2 gün bile sürmedi. Hahaha. Eğlenme fırsatı bile bulamadın.
Yav birader sabahtan beri caka satıyosun croc organizasyon kurdu diye sonra ortaya çıkıyo ki Mihawkı arayıp ikna etmeye çalışan kendisi. Bizzat kendi ağzıyla "mihawkla ben kurdum" diyor, sabahtan beri söylediğin her şeyde patlıyorsun ama yetmiyor hala gelip mihawkçılar mihawkçılar diyerekten nara atıyosun. Ya bari yat uyu sabah gel..Mihawkçılar hala mı ağlıyor, tüm gün hikaye yazdılar hala yazıyorlar...
Ne yalan çıktı? Yazsana. :SAğır patladın. Anlattığın her şey yalan çıktı.
Yoo. Ben hala eğleniyorum. Yeni spoilerı da okumadım. Zaten bu berbat manganın bölümlerini okuyorum bir de o uzun uzun spoilerı okumanın alemi yok. Zaten sayı gelince bir ton şeyin yanlış çevrildiği de anlaşılıyor sonradan.
Kısaca ben eğlenmeye devam ediyorum hacı.