Hayal kurmaya gelince Mihawkcılar temsili falan değil...Çayı da becerememiş. İmamın abdest suyu gibi.
Hayal kurmaya gelince Mihawkcılar temsili falan değil...Çayı da becerememiş. İmamın abdest suyu gibi.
En son marine peşine düşmüştü bunun. Adasını terk etmiş. Öncesinde de platoniğini güvenli bir yere yolluyordu.
Kimin beceremediğini yazmadım niye alındın kiHayal kurmaya gelince Mihawkcılar temsili falan değil...
Size acı veren karakter o biliyorum o yüzden ben.Kimin beceremediğini yazmadım niye alındın ki
Sığınacak olsa Shanks'ın tayfasindaki elemanlardan biri olarak görürdük.En son marine peşine düşmüştü bunun. Adasını terk etmiş. Öncesinde de platoniğini güvenli bir yere yolluyordu.
Baya baya sığınmış işte. Nedir bu yalanlama çabası. Bir de çok çirkin üstelik.
Acı çayı sevmeyiz napalımSize acı veren karakter o biliyorum o yüzden ben.
Babun seversiniz bir de yancılık seversiniz görüyoruz bunları...Acı çayı sevmeyiz napalım
@Mihawk : Ben 20 yaşındayım veya 19. Sen 17 yaşındasın. Tekirdağ civarında bir kamptayız. İki tane dansözle gelmişiz. Sir crocodile de... Sir crocodile de bize çay getiren gencecik bir çocukPeki sabahtan beri sadece çaycı dalgası geçmesi
Kahvede yancı bile masaya oturuyor ama bir de onlara çay getiren varBabun seversiniz bir de yancılık seversiniz görüyoruz bunları...