Mihawk daha mı güçlüymüş? Bu bölümde nereden çıkardın bunu mesela? Mihawk dediğin kişi Croc'un kurduğu organizasyona gelip katılmış birisi. Sen ilk önce bunlardan bahset...
Mihawk daha mı güçlüymüş? Bu bölümde nereden çıkardın bunu mesela? Mihawk dediğin kişi Croc'un kurduğu organizasyona gelip katılmış birisi. Sen ilk önce bunlardan bahset...
Ne durumu la kendinize tribe giriyorsun la. Ben gülüyorum yazdıklarınıza.Ne rahatsızlığı lan. İçerisinde bulunduğun hazin durum başlarda gülme yaptı, şu an ruh sağlığından endişeliyim, bir hayal dünyasında yaşıyor olabilir misin?
bunu görev edinip ısrarla bu düşünceyi dayatmaya çalışanlara sözüm adam din gibi savunuyor yahu fanı olduğu karakteri bu adam yazmasa ne olacak hacı? Dalga geçiyor benim önerim kimse cevap vermesin gülsün,geçsin. Böylelikle arada kaybolup gider böyle şeyler.Cidden, yanlış bir iddiası olan insanların utanıp yorum yazmayı bırakmasını mı istiyorsun?
@Onagh Kf'ye uğrarsan bu arkadaşla ilgilen lütfen, terapiye ihtiyacı olabilir.Ne durumu la kendinize tribe giriyorsun la. Ben gülüyorum yazdıklarınıza.
Croc organizasyonu kurmuş Mihawk katılmış siz hala hikayedesiniz...
Dostum Zorocular her hafta patlayınca geyik yapmadan duramıyoruz.Ellerimiz kaşınıyor.Bağımlısı olduk.Bu sitede neden kılıççılar ve anti kılıççılar var? Tüm Zorocular kılıççıları savunuyor Zoroyu sevmeyenlerde yeriyor. Çok saçama bir hal alıyor bu durum her siteye girdiğimde daha da şiddetleniyor bu durum. Mihawk kılıç taşıyo diye sevilmez mi allah aşkına )
Başkasını koymuyorum ama senin o tarz bir yapın var...adam gerizekalı yerine koyar gibi yorum atıyor tabii yazacağım. Sana farketmiyorsa başka.
Sizin peki? Croc'a katıldığını nasıl da hikâye uydurarak kapatmaya çalışıyorsunuz. Sonra benim mi ihtiyacım oluyor? :S@Onagh Kf'ye uğrarsan bu arkadaşla ilgilen lütfen, terapiye ihtiyacı olabilir.
Croco'nun organizasyonu ulenSizin peki? Croc'a katıldığını nasıl da hikâye uydurarak kapatmaya çalışıyorsunuz. Sonra benim mi ihtiyacım oluyor? :S
Kimin?Croco'nun organizasyonu ulen
Yoksa Zoro ve Mihawk'ı severim.