Luffy'nin kesiklere karşı zayıflığı hala devam ediyor. Mihawk ters eşleşme.Luffy Mihawk'a Zoro'yu yollar şu an o seviyede.
Luffy> Mihawk net oğlu nettir.
Luffy'nin kesiklere karşı zayıflığı hala devam ediyor. Mihawk ters eşleşme.Luffy Mihawk'a Zoro'yu yollar şu an o seviyede.
Luffy> Mihawk net oğlu nettir.
İncitmişsn Alpamış'ı bir daha böyle düzeltme xDDüzelttim
Luffy'nin umrunda olmaz. Vurur geçer kardeşim. Mihawk'ın çapı yetmez.Luffy'nin kesiklere karşı zayıflığı hala devam ediyor. Mihawk ters eşleşme.
Luffy'nin umrunda olmaz. Vurur geçer kardeşim. Mihawk'ın çapı yetmez.
Bu hikayenin başından beri böyle.Luffy hak ettiği ödülü almıyor.Sanji'de böyledir.Ödül konusunda Zoro ve Usopp'a çok torpil geçiyor Oda.Luffy'nin hakkı yenilmiş ödülü bile Mihawk'ın şişkin ödülüne baya yakın. Bu Mihawk'çılar aslında tüm Yonko ödüllerinden daha düşük ödülü var diye Mihawk hakkında üzüldüler ama çaktırmıyorlar.
Silikonlarina beton yetmez.Oha Nami Kral haki ne alaka lan
Bu hikayenin başından beri böyle.Luffy hak ettiği ödülü almıyor.Sanji'de böyledir.Ödül konusunda Zoro ve Usopp'a çok torpil geçiyor Oda.
Mihawk konusuna girmiyorum.Beni alakadar etmez usta.
WB ile arasındaki farkı görmek isteyen Mihawk onun kadar ödül alıcak? Mihawk'ın nihai ödülü bu işte.Seride ödülünü hak etmeyen 2 kişi var net. Birisi Sanji, 3 milyar almalıydı. Diğeri ise Mihawk'tır, 5 milyar almalıydı. Hadi eyvallah.
Jozu'yu geçebilseydi görücektiWB ile arasındaki farkı görmek isteyen Mihawk onun kadar ödül alıcak? Mihawk'ın nihai ödülü bu işte.