Alpamis 23 Ağu 2022 #11 Bu Mihawk Denizci Eri görünce kaçan adam. Marine Hunter diye anılmış. Vay babağın kemiği.
Mihawk 23 Ağu 2022 #12 RedTeroR dedi ki: Abovvv Buggy yani yonkoudan bile fazla adam. Abovvvvvvv Genişletmek için tıkla ... Sanji Jinbei'yi bile geçememiş. Mihawk yonkodan fazla ödül almış. Bu bölüm forumun %80'i patladı. Sadece Mihawk fanlarına yazar bu bölüm. Hahaha.
RedTeroR dedi ki: Abovvv Buggy yani yonkoudan bile fazla adam. Abovvvvvvv Genişletmek için tıkla ... Sanji Jinbei'yi bile geçememiş. Mihawk yonkodan fazla ödül almış. Bu bölüm forumun %80'i patladı. Sadece Mihawk fanlarına yazar bu bölüm. Hahaha.
Kuroro 23 Ağu 2022 #15 Mihawk resmen pislik çıktı. Adam erlerin başına çörekleniyormuş. Kaç yetimin ahını aldı kim bilir. Ben de Shanks bunu niye tayfasına almıyor diyordum.
Mihawk resmen pislik çıktı. Adam erlerin başına çörekleniyormuş. Kaç yetimin ahını aldı kim bilir. Ben de Shanks bunu niye tayfasına almıyor diyordum.
tinythegiant 23 Ağu 2022 #17 Kasimda konferans amaciyla Japonya’da olacagim. Forumdan 200 imzaya Oda denen okuzu tertemiz doverim. Ilgilenenler haber versin
Kasimda konferans amaciyla Japonya’da olacagim. Forumdan 200 imzaya Oda denen okuzu tertemiz doverim. Ilgilenenler haber versin
Alpamis 23 Ağu 2022 #19 Bu arada Ne Şiş yansın Ne Kebapçı olup Mihawk'a 1-2 arası ödül veren tayfa size de geçmiş olsun.