Çaycı diye adını çıkardılar. Ama bence becerilerine uygun değil. Crocodile'ın üzerine ocaktan yeni alınmış çaydanlık dökülse ölmez mi
@Sir Crocodile ?
Crocodile çağırınca koşa koşa gelen Mihawk çaycı değil ama Crocodile için bunu diyorlar. Bu forum dışında pek çok yerde "Gizli Yonkou Crocodile" yorumunu görüyorken burada hikâye anlatılıyor.
Şu bölüm öncesi bile Buggy organizasyonu kurmuş denildiğinde "Yonkou olmayı hak etmiş" diyenler Crocodile bilgisi gelince Croc'un kumuna kafa sokup konu değiştirmeye başladı. Forumun özeti bunlar...
@Saitama
Bana diyorsun ama sizin olayiniz ortada. Mihawk'a keramet yüklüyorsunuz. Oysa organizasyon kurucusu Crocodile. Hem ödül=güç demiyorsunuz, Croc çağırınca ona gelip katılan Mihawk'in bu durumunu yorumlamiyorsunuz...
Yani organizasyonu oluşturmuş kişi Yonkou etmiyorsa kimsenin etmemesi lazım seri mantığında. Şu forum dışında bile spoilera baktığım yerde "Biz Organizasyonu oluşturan Buggy dedik Hükümet onu bu sebepten lider düşündü diye ama aslında Croc imiş" diyor. Bu foruma gelince olayı tek karaktere kitleyip işten sıyrılıyorsunuz. Dediğim gibi sürekli suçu başkasında aramak yerine "Biz de acaba yanlış mı düşünüyoruz" olayına gitmiyorsunuz. Croc'un geçmişte ki bilinen ödülü 81 M iken şuan ki ödülü oluyor...
@Sir Crocodile ya sen nirdesin koşsana...
Uyuyordum yav, gece çalıştım lan ben. Sizin yüzünüzden uyku da mi uyuyamalim?