Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çaycı diye adını çıkardılar. Ama bence becerilerine uygun değil. Crocodile'ın üzerine ocaktan yeni alınmış çaydanlık dökülse ölmez mi @Sir Crocodile ?
Crocodile çağırınca koşa koşa gelen Mihawk çaycı değil ama Crocodile için bunu diyorlar. Bu forum dışında pek çok yerde "Gizli Yonkou Crocodile" yorumunu görüyorken burada hikâye anlatılıyor.

Şu bölüm öncesi bile Buggy organizasyonu kurmuş denildiğinde "Yonkou olmayı hak etmiş" diyenler Crocodile bilgisi gelince Croc'un kumuna kafa sokup konu değiştirmeye başladı. Forumun özeti bunlar... :hhh:

@Saitama

Bana diyorsun ama sizin olayiniz ortada. Mihawk'a keramet yüklüyorsunuz. Oysa organizasyon kurucusu Crocodile. Hem ödül=güç demiyorsunuz, Croc çağırınca ona gelip katılan Mihawk'in bu durumunu yorumlamiyorsunuz...

Yani organizasyonu oluşturmuş kişi Yonkou etmiyorsa kimsenin etmemesi lazım seri mantığında. Şu forum dışında bile spoilera baktığım yerde "Biz Organizasyonu oluşturan Buggy dedik Hükümet onu bu sebepten lider düşündü diye ama aslında Croc imiş" diyor. Bu foruma gelince olayı tek karaktere kitleyip işten sıyrılıyorsunuz. Dediğim gibi sürekli suçu başkasında aramak yerine "Biz de acaba yanlış mı düşünüyoruz" olayına gitmiyorsunuz. Croc'un geçmişte ki bilinen ödülü 81 M iken şuan ki ödülü oluyor...

@Sir Crocodile ya sen nirdesin koşsana...
Uyuyordum yav, gece çalıştım lan ben. Sizin yüzünüzden uyku da mi uyuyamalim? :artiz:
 
Son düzenleme:
Tebrikler gerçekten.
''Mihawk öleydi de bu hallere düşmeyeydik ''
''İki gündür Oda'ya hiç olmadığı kadar sövüyorum.''
''Yau arkadaş, hiçmi kalemin sızılamadı, hiçmi o kadar saçmaladım ama bunu yapamam demedin! Mihawk varken Buggy'i nasıl imparator ilan edebildin insafsızın oğlu! ''

- Siyah Ateş

2 bölümde buradan buraya geldiler. :) Tamam birkaç bölüm sonra YC1 Shiryu veya YC1 Zoro tarafından Mihawk tokatlanınca tekrar Oda'ya sallarlar artık. Ondan sonra da Jacques bizi tebrik edersin sanırım. @Alpamis :good:
Ya reis boşver işte zamanında makaramızı yaptık, dalgamızı geçtik ama bir gün böyle olacağı belliydi yani. :D Ayrıca öyle bir şey olursa tebrik ederim cidden :D
 
Şuan tayfa içerisinde usopp, robin ve brook'un o ödülleri hakedecek güçte oldugunu sanmiyorum. Robin Hadi phonegriften diyelim güçen degil, nami zausla birçok şey yapabilir artık ancak brook ve usopp degiller. Brook tam güçlenme gösteremedi vs'side garipti. Usopp ise ezik kaldi.

Elbaf ve usopp hep biliniyordu. Saglam bi hakisi var ama kullanamiyor ve sapan var çocuk gibi. Elbaf'ta en çok gelisme gösterecek karakter usopp olabilir. Belki silaha geçmeyebilir ancak artık hakili saglam hasar verebilecek bir durumda olmalı en azindan sag veya sol kola saglam hasar verebilmeli. H.haki kullanabilirse logialara karsi da etkili olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 76)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık