Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O Sabo'nun kaptanı en çok aranan adam. Kaptan etkisine rağmen 600 dü adam. Ödülü net daha az olanın yendiği kaç tane savaş var seride. Jack'in ödül 1 milyar iniş şekli ve portresi 700 lük adamdan biraz fazla. Pedro kendisinden yüksek adamı yeniyordu, Oven adam yerine koymuyordu, Killer öldürüyordu. Daha da sayarım da liste uzar.

Luffy'yi 2v1 yenemeyecek Law+Kid'in ödülleri bu adamla aynı. Herhalde en bombası da budur. Bitti gitti.
300 400'lük farklara çok takılma 2 üstü ödül Yonko ligine giriş bir nevi. En alt taban Teach'in ödül. Düsük ödüllü yeniyor dediğin adamlar da dediğim gibi henüz ederini bulamadı. Sabo 4 olur.
 
Valla ben Sabo'ya "Aferin,bak amirallerin olduğu yerden Kuma'yı nasılda kurtarmayı başardı" dedikçe o inatla birşeyler karıştırıp illaki kendini ve devrimcileri yakalatacakmış veya çok büyük zarara uğratacakmış gibi hissediyorum.

Benimle aynı düşüncede olanlar?
 
Bir düşünelim, buggy'nin meyvesi uyanmış olsa... Dokunduğu her şeyi bölecek değil mi.. Hem de inanılmaz derecede küçük parçalara üstelik istediği gibi kontrol edebilecek. Lan aslında inanılmaz güçlü bir meyvesi var. Esasında luffy ile dövüşünde de nami yüzünden kaybetti. İmpel downda da aslında gayet dövüşüyordu. Biz buggy korkak diye güçsüz muamelesi yapıyoruz biraz da. Oysaki mihawka bile saldırmış bir karakter.
 
Hükûmet yetkilileri Sanji'nin, Queen'i yenmek için Judge'ın teknolojini kullanmak zorunda kaldığını öğrenince önce, ay yazık demişler ve sonra Sanji'nin ödülünü 200M azaltmışlar. Yerinde bir karar.
 
Seride ödüller kişinin yaptıgı olaylar ve oluşturduğu tehtide göre veriliyor. Mesela Kaido seride açıkça 1 vs 1 de kimseye yenilmez ve en güçlü adam sıfatlarına sahip olmasına rağmen en çok aranan adam Dragon niye çünkü hükümete daha büyük tehtit oldugundan ödülü daha yüksek. Seride hiç bir zaman yerinde oturan ve yeni suç işlemeyen insanlara bünler güçlenmiştir diyip ödülünü arttırmıyor. Ondan birinin ödülünün artması onu güçlendirmeyeceği gibi birinin ödülününde düşük olması nu güçsüz yapmaz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 66)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık