Cidden kompozisyon kur diyorum kuramıyorsun. Kardeşim bu kadar güçlü değillerse, ödülün hakkını zaten veremiyorlarsa, Mihawk ancak Vista seviyesiyse; zaten temizlemek bir amirale bakar yahu. Şaka mısın nesin? Tamam şişirme diyorsun, ama o da bir yere kadar diyorum sana. Mihawk 3 buçuk milyar değil, 2 milyar olsun. Ona göre patlamamış mı olacaksın?- The founders of Cross Guild are Buggy and Crocodile. Mihawk received an invitation to join and he accepted it. And since Buggy's face was in the meddile the marine thought that Buggy is the leader of the guild. ''
Sen okumamışın
Buggy ortada duruyor diye seçmiş, yanlışlık dediği bir önceki spoiler dı.
O SBS 'de legend lafı geçmiyordu.
Ödüle takılacaksan Crocodile'ın seviyesi uçmuş o zaman, dediğim gibi ödüle takılma, denizci avcısı bu adam, tabii ki ödülü normalden yüksek olacak, ödülleri veren adamları avlayan birisi olarak meşhur olmuş.
Oda görmeden sil yorumunu bence. Buraları kesin takip ediyor köftehor.Shiryu bin yıl uğraşsa indiremez Mihawk'ı.
- The founders of Cross Guild are Buggy and Crocodile. Mihawk received an invitation to join and he accepted it. And since Buggy's face was in the meddile the marine thought that Buggy is the leader of the guild. ''
Sen okumamışın
Buggy ortada duruyor diye seçmiş, yanlışlık dediği bir önceki spoiler dı.
Crocodile ne kadar şişmiş? x3 mü? Adamın ödülü = Zoro + Sanji toplamı. Oradan hesapla.Cidden kompozisyon kur diyorum kuramıyorsun. Kardeşim bu kadar güçlü değillerse, ödülün hakkını zaten veremiyorlarsa, Mihawk ancak Vista seviyesiyse; zaten temizlemek bir amirale bakar yahu. Şaka mısın nesin? Tamam şişirme de, ama o da bir yere kadar diyorum sana. 3 buçuk milyar olmasın, 2 milyar kabul et. Ona göre patlamamış mı olacaksın?