Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King (1390)+ Quenn (1320) + WhoWho (546) = 3256
Zoro (1101) + Sanji (1032) + Jinbe (1100) = 3233

Genel olarak yendikleri üç rakibin ödülleri paylaştırılmış gibi tabi kötü olan Sanji'nin 3.sırada yer alması.
 
- ‏The founders of Cross Guild are Buggy and Crocodile. Mihawk received an invitation to join and he accepted it. And since Buggy's face was in the meddile the marine thought that Buggy is the leader of the guild. ''

Sen okumamışın :)

Buggy ortada duruyor diye seçmiş, yanlışlık dediği bir önceki spoiler dı.

O SBS 'de legend lafı geçmiyordu.

Ödüle takılacaksan Crocodile'ın seviyesi uçmuş o zaman, dediğim gibi ödüle takılma, denizci avcısı bu adam, tabii ki ödülü normalden yüksek olacak, ödülleri veren adamları avlayan birisi olarak meşhur olmuş.
Cidden kompozisyon kur diyorum kuramıyorsun. Kardeşim bu kadar güçlü değillerse, ödülün hakkını zaten veremiyorlarsa, Mihawk ancak Vista seviyesiyse; zaten temizlemek bir amirale bakar yahu. Şaka mısın nesin? Tamam şişirme diyorsun, ama o da bir yere kadar diyorum sana. Mihawk 3 buçuk milyar değil, 2 milyar olsun. Ona göre patlamamış mı olacaksın?
 
- ‏The founders of Cross Guild are Buggy and Crocodile. Mihawk received an invitation to join and he accepted it. And since Buggy's face was in the meddile the marine thought that Buggy is the leader of the guild. ''

Sen okumamışın :)

Buggy ortada duruyor diye seçmiş, yanlışlık dediği bir önceki spoiler dı.

Yazı tura zaten böyle bir şey değil mi?
 
Yorumlarım. Öhüm.

1. Zoro: En yüksek ödülü alarak şaşırtmadı ancak King'i geçer diye düşünmüştüm.
2. Jimbei: Sanji'yi çok yakından takip eder dediydim ancak kendisi Zoro'yu takip etmiş. Zoro ile aralarında 1000 var, yani Chopper kadar fark var.
3. Sanji: Mart'ta Putin Ukrayna'ya girecek kadar aptal olamaz dediydim, en son da Oda ödül olarak Sanji'yi üçüncü yapmaz dediydim. Oda da bu dünyanın diktatörü. (Gerçi sanırım ismiyle uyumlu üçüncü olması)
4. Robin: Geç. İyi.
5. Usopp: TL karşısında dolar gibi, hiçbir şey yapmadan değeri artıyor. Cesaret modunu açınca 0 yetmeyecek ödülüne.
6. Franky: En bahtsız adam Chopper'dan sonra bu. Sanji filan hikâye.
7. Brook - Nami: Olur.
8. Chopper: Hâlâ beni bile geçemedi.

Bu Crossguild olayı Marine tarafından epey ciddiye alınmış. Ödüllere yansıması ne derecede oldu bilmiyorum. Mihawk'ın önceki ödülü gösterilmeli. Ben 2k bir şey bekliyordum açıkçası Karasakal'dan aşağı olmak suretiyle. Ancak görünen o ki CG şu anlık daha ciddi bir düşman gibi. Buggy yonkou ve CG ilişkisi filan var, bu yüzden CG'den epey tırsıyorlar belli.

Mihawk: Zoro'yu seri sonu Yonkou olarak kabul eden ben için yerinde. Yine de 2k civarı bekliyordum.
Croc: ID'de aydınlanmış Marineford'da estirmiş bu arkadaş için 1.9 iyi. Biraz Rayleigh tarafından eğitilmiş gibi olmuş.
Buggy: Bunun üzerinden espri yapacam diye Marine ve Hükümeti çok ezikledi ve OP benim gözümde acayip kredi kaybetti. Nerede Marineford'daki denizciler? OP'de karakter olsam Buggy'i avlar, 3 milyara konarım. Hem namım yürür Yonkou indirdi diye hem de parayla bir adayı kapatır âlem yaparım. OPM'deki King gibi.
 
Cidden kompozisyon kur diyorum kuramıyorsun. Kardeşim bu kadar güçlü değillerse, ödülün hakkını zaten veremiyorlarsa, Mihawk ancak Vista seviyesiyse; zaten temizlemek bir amirale bakar yahu. Şaka mısın nesin? Tamam şişirme de, ama o da bir yere kadar diyorum sana. 3 buçuk milyar olmasın, 2 milyar kabul et. Ona göre patlamamış mı olacaksın?
Crocodile ne kadar şişmiş? x3 mü? Adamın ödülü = Zoro + Sanji toplamı. Oradan hesapla.

Şaka yapan sensin sanırım, gelip adımı etiketliyorsun like attın falan diye, şaka yapıyorsun zannettim ciddi ciddi yazmaya başladın. Attığım like ların bile hesabını soruyor bana :)

Göreceğiz zaten niye acele ediyorsun, eninde sonunda Yonko sağ kolu Zoro veya Yonko sağ kolu Shiryu tokatlayacak bunu kaçışı yok sende biliyorsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık