Meyvesiz Shiryu = Magellan > Meyvesiz AmiralMihawk Shiryu’ya yarım bile atmaz ya
Meyve uyanışı Shiryu > Amiral.
Oden ile paraleli var Shiryu'nun, Oden top 5'e girdiyse Shiryu'da girer.
Meyvesiz Shiryu = Magellan > Meyvesiz AmiralMihawk Shiryu’ya yarım bile atmaz ya
Bir şey demiyor ağlıyor.He he tekbir çekti. @RedTeroR ne diyor arkadaş? :d
Uğraş uğraş. Yalnız @Sir Crocodile ile dalga geçemeyeceğim ağız tadıyla, o çok üzücü oldu.Mihawk biraz toparladı gibi gibi, köpekliği baki kalsa da ama Zoro bu bilgiler doğruysa elime düşer İyi uğraşırım özellikle 2den aşağı olmasın diye söylenenlerle
He önem verdiğimden değil, bazı arkadaşlarla uğraşmayı sevdiğimden.
Hocam bende ödülü çok yüksek olmayabilir demiştim,saklamanın anlamı yok.Dostum Mihawk fanları demiyor muydu Mihawk'ın kimseye bir zararı yok vesaire o yüzden ödülü yüksek olmaz diye?
Adam Denizci Avcısı olmuş, dünyanın en zararlısı denizciler için. Daha ne olacak bu konuda yanlış çıktılar Mihawk zararsız falan diye.
Yapabileceği maksimum 3 milyar ödülmüş Mihawk'ın denizci avcısı olarak.
Yok Crocodile > Zoro diyorsanız o zaman başka konuşalım. Cross Guil ödülleri aşırı anormal yani denizci avlamaları sebebiyle.
Chopper'ın ödül konusu beni çok sıktı...Smoker lutfen allah kitap sovmeyi serbest birak. Ben bu okuzun Sanji ve Chopper dusmanligina artik dayanamiyorum…