Shanks : kapattım olumMihawk: Haki kapat ama yaaaa...
Mihawk'ın nasıl en güçlü olduğu belli olduShanks : kapattım olum
Mihawk : o zaman niye paralize oluyorum
Shanks : o haki değil çılgın karizmam :d
Mihawk'ın ünvanının peşinde olan kimse yok deniyordu. Meğer vampir ortalıkta adam bırakmamış.
100 sayfa yorum yapılmış o yüzden cevap verildi mi bilmiyorum ama Akainu Marineford'da diğer amiraller ile birlikte Beyazsakalın yaptığı deprem saldırısını durdurma olayını Magellan'ın zehrine karşı da yapabilir. Bu haki kaplaması muhtemelen Luffy'nin Wano'da öğrendiği dıştan haki kaplama olayı rakibine dokunmadan vurmanı sağlıyor yani zehre temas etmeden yumruklarıyla gayet dövebilir, Garp misali.Ayakta kaldı dediğin ikinci yumruktan sonra ortadan kayboldu Akainu, Karasakal aynı yumruğu yedi silahını kullandı, Magellan'ın zehrini aldı mı yenildi ama (ikinci dövüşte kazanabildi).
Meyvesiz Akainu ne yapacak Magellan'ın zehrine? BB Karanlıkla iptal eder, meyvesiz Akainu hiçbir şey yapamaz.
Kendin cevabı vermişsin ''diğer amirallerle ile birlikte''.100 sayfa yorum yapılmış o yüzden cevap verildi mi bilmiyorum ama Akainu Marineford'da diğer amiraller ile birlikte Beyazsakalın yaptığı deprem saldırısını durdurma olayını Magellan'ın zehrine karşı da yapabilir. Bu haki kaplaması muhtemelen Luffy'nin Wano'da öğrendiği dıştan haki kaplama olayı rakibine dokunmadan vurmanı sağlıyor yani zehre temas etmeden yumruklarıyla gayet dövebilir, Garp misali.