Onu demem de geceleri uykudan uyanıp çişe giderken dahi sövmüşlüğümüz vardır çok şükür. Her fırsatı değerlendiririm buna söverkenSen bir yıl önce, @Dattebayo..! 3 yıl önce ben 5 yıl önce.
ama sonuçta hepimizin gideceği yol belli.
Onu demem de geceleri uykudan uyanıp çişe giderken dahi sövmüşlüğümüz vardır çok şükür. Her fırsatı değerlendiririm buna söverkenSen bir yıl önce, @Dattebayo..! 3 yıl önce ben 5 yıl önce.
ama sonuçta hepimizin gideceği yol belli.
Mihawk, temsili değil.Bir tane Mihawk niye korsanlara bulaşmiyormuş diyen arkadaş vardı yorumunu bulamadım. En hizli patlama rekorunu kirmis olabilir
When Mihawk couldn't find pirates to fight he would go after Marines hence his title "Marine Hunter".
- Blackbeard appears in the chapter.
Bu adam sıkintıli çikti usta niye millete daliyor?Usta şimdi bu pek çok soru işareti doğuruyor.İyice çorba oldu mevzu.
İmparator ve tayfalarına daldı mı acaba Rakip arıyorsa kralları var.Enteresan.Bu adam sıkintıli çikti usta niye millete daliyor?
Usta siz konustukca tersi spo dusüyor. Simdi Big Mom korsanlarini yendo diye spo dusecek. Susun artık lütfenİmparator ve tayfalarına daldı mı acaba Rakip arıyorsa kralları var.Enteresan.
Şimdi her şey anlaşıldı.İmparator ve tayfalarına daldı mı acaba Rakip arıyorsa kralları var.Enteresan.
Soru sordum ya... sakin.Usta siz konustukca tersi spo dusüyor. Simdi Big Mom korsanlarini yendo diye spo dusecek. Susun artık lütfen