Ben yokum.Kılıç Lobisi Spoiler'ın ardından foruma giriş yapıyor
Tayfa hariç hepsi var. Sadece gözleri bile sıkıntılıMihawk'ın ödülü = saf güç
Soy yok
Tayfa yok
tehdit yok
geçmiş bilgisi yok
Bilinen büyük icraat yok
neyse daha fazla yazmayalım bize yazıyor
O sıra devrimciler ile dövüşmüyor muydu o?Ben Fuji'yi indirme ihtimalinden bahsetmiştim 2-3 hafta önce.
Mihawk'ın ödülü = saf güç
Soy yok
Tayfa yok
tehdit yok
geçmiş bilgisi yok
Bilinen büyük icraat yok
neyse daha fazla yazmayalım bize yazıyor
Bunlar kaptan etkisi. Zoro kaptan olsa 2 milyarı rahat var.Croc yc1 seviyesi vardır bu arada kabul etmek lazım. Ama fazlası yok. Öyle bir oluşuma Zoro'yu çağırsalar o da 2 milyar olur. Tamamen Mihawk farkına o kadar artmış. Ama normalde de 1 milyar civarlarında olurdu. En güçsüz sağ kol olur işte Croc.
Mihawk övüldü ya eksiden artıya geçiş demiş valla uyanıksın ben olsam ppyi mihawk yaparımBen bu lonca işi ortaya çıktığında bekleyelim demiştim. Üçünün bir araya gelip ortak iş yapması farklı, Mihawk'ın sonradan katılması farklı bana kalırsa. Eksiden artıya geçiş var son olaylarda. Eğer mangada da katılırken ki tavrı veya MF ile kapışması iyi işlenirse tamamen artıya çıkabilir.
yc1 seviyesi vardır dedim la o kadar ödül normal değil. Mihawk farkına 1 milyar eklensin hadi. Ordan çıkarım yaptım yüceltmek değil. Zoro girse o da 2 milyar olur dedim zaten. Mihawk yüceltiyom Croc değil.Olm zoro altta kalmasın diye croc mu yüceltmeye başladınız siz de oda kadar komiksiniz
O sıra devrimciler ile dövüşmüyor muydu o?