Keşke gerçek olsa ama ödül spoilerı fake muhtemelen. Bana öyle geliyor.
Croc ödülüne rağmen miKeşke gerçek olsa ama ödül spoilerı fake muhtemelen. Bana öyle geliyor.
Bizim hokkabaz 3.6 milyar ödül vermez o ödülü kim bulmuşta Mihawk’a versin yarın geçmişteki Xebec çıkarsın ona bile vermez.Croc ödülüne rağmen mi
Sana bir kova kum alacamCroc'un ödülü 81 M idi öncesinde, böyle bir artış alması bile aşırı OP bir durum farkında mısın? Bunu atlama...
Bana şuradan bi touch blue alsana sen ya boşver bunları...
Gene paylaştılar. Yamato 777 almış. Birazdan silmezlerse.Bizim hokkabaz 3.6 milyar ödül vermez o ödülü kim bulmuşta Mihawk’a versin yarın geçmişteki Xebec çıkarsın ona bile vermez.
Sonunda biri gerçeği söylemiş.
Net ödül değil de, ödülün Luffy'den yüksek Shanks'tan düşük olduğu sızıntısı belki doğru olabilir çünkü Yonkou Production ima etti gibi. Doğrulama gelene kadar ihtiyatlı olacağız tabi ama ödül ne olursa olsun bu hafta şenlik var .Adam sahtekârım diyor. Oda için bile saçma bu ödüller.
The baiting Room
just because zoro said he wanted to visit his grave doesnt mean he would.... he also said he came to cut kaidol... but did he? as a hardcore zkk suporter chances of zkk slimmed down 0 percent in last chapter. so I dont expect him to wake up till arc. let him sleep. He already cut Kaido multiple...worstgen.alwaysdata.net
Doğruysa Mihawk harbiden Buggy'i yonko yapmış.Ben Mihawk güçlü bekliyordum da bir yonko tayfası gücünde beklemiyordumLets go with the main bounties:
-Mihawk 3.6B
-Buggy: Inbetween
-Croco 1.9B
-Zoro:1billion
-Sanji:999Million
-Jinbe:965Million
-Robin:930million
-Chooper:139 bellys
Yamato doğruysa komik bile değil. :/Gene paylaştılar. Yamato 777 almış. Birazdan silmezlerse.
Gerçekse Croco amiral seviyesi Mihawk ise yonko seviyesi.Croco amiral demiştim yine haklı çıktık.Sanji Zoro dalga geçsin diye herhalde.Lets go with the main bounties:
-Mihawk 3.6B
-Buggy: Inbetween
-Croco 1.9B
-Zoro:1billion
-Sanji:999Million
-Jinbe:965Million
-Robin:930million
-Chooper:139 bellys