Imparator seviyesine çok bir yakın adam işte. Tam tahmin ettiğim gibi.Vay be yıllar sonra en sonunda bir şeyler belli oldu gibi... denilenler doğruysa 3,5 milyar Mihawk'ın ödül... tam beklediğim gibi... kskskksk
Şöyle tam resmi olarak gelsin de spoiler bi ortalık şenlensin...Imparator seviyesine çok bir yakın adam işte. Tam tahmin ettiğim gibi.
Az icraat yapsa ödülü 4'e de vurdurur.
Shanks ile vs atmış bir adamın geri kalma ihtimali yok dedik.
Ben hala inanmıyorum şahsen. Redon, Etenboy doğrulayana kadar inanmayacağım. Yonkou Production gazlamaya çalışıyor bence milleti.Imparator seviyesine çok bir yakın adam işte. Tam tahmin ettiğim gibi.
Az icraat yapsa ödülü 4'e de vurdurur.
Shanks ile vs atmış bir adamın geri kalma ihtimali yok dedik.
81 M ödülden adam 2 Milyara yakın ödül yapmış sen daha ne diyorsun...Mihawk alacağı ödülü hak edecek kadar güçlü bir karakter. İcraatsız adama böyle bir ödül verilmesi komedi olsa da en azından üzerinde eğreti durmuyor. Ama Croco'ya 2m'e yakın ödül verilmiş diyorlar. Wg'ye komple kafam girsin. Luffy'nin ödülü kepazeliğinden sonra gaz vermeden embesilliğe devam ediyorlar. Afferim 5 mal. Luffy Kaido indireceğine Buggy'le selfie çekinseydi 4+'ydı şu an ödülü. Ekmeğini yanlış yerde arıyor bizimki.
Robin'e de onca yıl sonra ciddi bir ödül vermelerine mi güleyim yoksa bu zamana kadar vermemiş olmalarına mı bilemedim. Wg şova devam
Neyin hakkı dostum en çılgın rüyalarında şu ödülü görmemişsindir lan senin Croco sevgini dahi aşan bir şey bu. Allasen aklının ucuna gelir miydi böyle bir ödül alacağı doğru söyle?81 M ödülden adam 2 Milyara yakın ödül yapmış sen daha ne diyorsun...
Hakkını ver hakkını...
Reis Dof fanları Dof övmek için Crocodile ortaklık meselelerini der mi? Dof da 2 milyar eder, adam Croco ile denk gibi.81 M ödülden adam 2 Milyara yakın ödül yapmış sen daha ne diyorsun...
Hakkını ver hakkını...
Croco Dof'un sırtına Welcome yazdırıp evinin girişinde kullanır şu ödülle neyin dengi lanReis Dof fanları Dof övmek için Croconile ortaklık meselelerini der mi? Dof da 2 milyar eder, adam Croco ile denk gibi.