Saka istisna zaten aldı yürüdü adam.Mf hali öyle yada böyle bisentoya tekme koyuyordu Aramaki’nin bile idolü olmuş.Yeni Sengoku işte Saka.Aramaki ne ki, büyük ihtimalle Saka düşük zorluk atar ona.
Saka istisna zaten aldı yürüdü adam.Mf hali öyle yada böyle bisentoya tekme koyuyordu Aramaki’nin bile idolü olmuş.Yeni Sengoku işte Saka.Aramaki ne ki, büyük ihtimalle Saka düşük zorluk atar ona.
Usta yanlış hesap.Zorocu hesabınla atacaksın bunları kaç kere konuştukG5 mi yoksa uyanış mı?
Luffy mi yoksa joy boy mu?
Paramecia mı yoksa daha çok zoan mı?
Ne oldugu karmaşık olan bir karakterin fanı olmak
Oda taradından ezilmiş yakışıklı farklı ırk sahibi karakter sevenine allah sabır sevmiyeninede bişey diyemem yani ama keşke daha iyi işlenseydi@Adaletsever dostum King hakkında ne düşünüyorsun ?
B12 önemliUsta yanlış hesap.Zorocu hesabınla atacaksın bunları kaç kere konuştuk
Luffy G5 demiş. Luffy ben Monkey D Luffy'im demiş.G5 mi yoksa uyanış mı?
Luffy mi yoksa joy boy mu?
Paramecia mı yoksa daha çok zoan mı?
Ne oldugu karmaşık olan bir karakterin fanı olmak
Dostum foruma hoş geldin. Nickine bakınca Sakazuki reise bağlı bir üye izlenimi verdin bana. Adaleti savunmak zor bir görev ama keyifli forumlar.Hem Eski amiral ve big momdanda net daha güçlü en 4.200.000 civarı olmalı aokijinin ödülü
Adamınız gol demiş usta. YakışmadıUsta yanlış hesap.Zorocu hesabınla atacaksın bunları kaç kere konuştuk
Sar bize ordan 1 tane mazlum prens veya prensesSıradaki sezonun mazlumu ile etkileşimin başlaması gibi bir beklentim var.