Sen diyorsun ki 3 vs 2 yapılmış gibi verdiler. Ben de öyle bile olsa Luffy patlıyor diyorum net bir şekilde. Ben de derim Zoro ve Killer'ı çatı dövüşüne katılmalarını saymamışlar vs falan diye. Bunları bir geç. Senin söylediğin gerçek üzerinden konuşalım başka alternatif senaryoları değil.İyi de bu durumda bütün mantık değişir diyorum. Ödülü bu 2'liyi indirmeye göre vermişler. Diğer hiçbir şey kıstas alınmamış. Alınmış olsa zaten Luffy'e haksızlık yapılmış deriz ki bütün OP okuyucuları zaten haksızlık yapıldı dedi.
Hiç bu kadar varsayıma gerek yok. Önümüzde olan şöyle bir gerçek var. Luffy tek başına Kaido'yu indirdi. Kid ve Law ise birlikte BM'yi. Ama ödülü 3V2 yapılmış gibi verdiler. Buradan Luffy' nin payından Law ve Kid'e bölüştürüler sonucu net ortaya çıkıyor.
Luffy Law ve Kid 3 kişi 2 Yonkouyu indirdiler.
Kid'in tayfada Killer var geri kalan önemsiz.
Law'in tayfa direkt çöp.
Luffy Zoro var. Jinbe resmi olarak katıldı ve Hasır Şapka filosunu yönetiyor (dışarıdan öyle gözüküyor.
Hepsinin ödülü eşit.
Yani Jinbei +Hasır Şapka filosu İmparator olarak tanınma bonuslarını çıkarırsan( senin yaptığın gibi) Luffy'nin ödülü Law ve Kid'den düşük. Daha net anlatabilir miyim bilmiyorum.