1 hafta geçmiş aradan. Kabul etmesen bile kral hakisiz dövüleceğinin kanıtlarından biri bu.Herif yatalak zaten yani şunu atmanın ne anlamı var
Aramaki yatalakları güzel dövüyormuş diye övdünüz yeterince sonraki halini gördük![]()

1 hafta geçmiş aradan. Kabul etmesen bile kral hakisiz dövüleceğinin kanıtlarından biri bu.Herif yatalak zaten yani şunu atmanın ne anlamı var
Aramaki yatalakları güzel dövüyormuş diye övdünüz yeterince sonraki halini gördük![]()
Benim karakterlerim patlamadı ama başka herkes patladı.Güzel hikayeKing&Queen ne ara patladı hadi bunlar patladı Mihawk ne ara patladı ? Anlamak çok güç.
Reisin vakti kıymetli daha Alpamis ile randevusu var unvan maçına çıkacak zamanını böyle şeyler için çalma.Yav he he denilecek yere tek nefeste boşa yazdırıp uğraştırıyorsun Alpamis karşısında verdiği her nefese ihtiyacı olacak.Kral hakiyle hasar görme olayı aha bu bölümde patladı.Yıpratırsan her türlü saldırıdan hasar alacak kıvama gelir.
Katadaki uyanışı, kral hakiyi ve Luffy'den zamanında üstün olan silahlanmasını da es geçme.![]()
Bende hiçbir şeye ihtiyacı olmayacak. Tek atıp geçeceğim zaten.Reisin vakti kıymetli daha Alpamis ile randevusu var unvan maçına çıkacak zamanını böyle şeyler için çalma.Yav he he denilecek yere tek nefeste boşa yazdırıp uğraştırıyorsun Alpamis karşısında verdiği her nefese ihtiyacı olacak.
Ne oldu hala Mihawk Buggy'e katılmış mı diyorsun, ula Lütfün bile senden daha mantıklı çıkarım yapıyor geçtim Zoro'yuMihawk'cılar patlamadıysa kimse patlamadı.![]()
Kanıtlamaz. Adamın nasıl yakalandığını görmedin, sağlam mı değil mi görmedin. Gelmiş bilmem neyi kanıtlar diyorsun.1 hafta geçmiş aradan. Kabul etmesen bile kral hakisiz dövüleceğinin kanıtlarından biri bu.Uzun süreli savaşta dayanamaz. Wano'da Marco'nun savunması bile patlak verdi.
Yatalak olmayan hali de Marco'nun düz dizine kan veriyordu1 hafta geçmiş aradan. Kabul etmesen bile kral hakisiz dövüleceğinin kanıtlarından biri bu.Uzun süreli savaşta dayanamaz. Wano'da Marco'nun savunması bile patlak verdi.
Bak söyletme bana şimdi nasıl patladığını?Aramaki ne ara patladı?![]()
Benim karakterim balon mu ki patlasın ? Balonlar düşünsün eheuehu.Benim karakterlerim patlamadı ama başka herkes patladı.Güzel hikaye
@Kuroro Judge & CC ittifakı geliyor...
Arkadaşın avatarını kıskanmış olabilir misin ?Benim karakterim balon mu ki patlasın ? Balonlar düşünsün eheuehu.