Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1057 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda'nın yine sıvayacağı bir bölüm bekliyorum, yani Yamato'yu bize katılacak Oden gibi birisi yapacak şeklinde lanse etti şimdi de gelmeyecek diyor. Herhalde antik yazıtı öğrenip öyle çıkacak diğer türlü yıllardır Wano'da, mal mı da keşfe çıkmamış.
 
Yamatonun tayfaya katılmadığı konusuna açıkçası sayı çıkmadan inanmam. Çünkü tüm tayfaya size katılmak istiyorum diye sordu ve hepside kabul etti ama son kararın lufy tarafından verileceğini onun kabul etmesi durumunda tayfanın da kabul edeceği kesin ki ACE ile olan ilişkisi Lufy ile olan ilişkisi onun tayfaya katılmasının önünde hiç bir engel bırakmıyor. Aynı zamand aOden'nin yolunda gitmek istediğini yani son adaya kadar her yeri görmek istediğide ortada bu nedenle katılmayacağına inanmıyorum.
Güç dengesi açıkçası çok büyük değişime uğramadı.
Lufy>Zoro>jimbei>=Yamato>=Sanji şeklinde bir güç dengesi olacaktır ben Jimbei sanji ve yamatonun aynı seviyede olduğunu düşünüyorum (Yamatonun biraz daha önde olduğu Kaidoyu tek başına tutabilmesi bir kaç dakikada olsa gerçeği ile ortada.) ama kesinlikle zorodan üstün değil özellikle Fatih'in Hakisi ile beraber Enma ve Cehennem Kralı olan Zoro farklı bir seviyeye erişti.
luffy>>>>zoro>sanji>jinbe Böyle olmali. Zoro ve sanji arasinda da az fark vardir. Sanji de çok saglam power ile farklı bir seviyeye geldi.

Zoro kaido'yu tutamazdi. Yamato öndedir. luffy'yi ayrı tutuyorum tayfadan, ayrı bir seviye artık.
 
Ah Hancock gelse katılsa tayfaya ne güzel olurdu. Komedi unsuru için Nami&Robin ikilisini kıskanması hem mantıklı hem de komik olurdu. Tayfadaki erkeklere(Usopp, Franky, Chopper ve Allah'ın emri Sanji'ye) istediğini yaptırırdı köle gibi çalıştırırdı. Müttefik olacağı besbelli tabi.

Yonkou ataması yapıldıktan sonra Luffy'e bir merkez üs lazım ama Wano için hiç öyle bir muhabbet geçmedi. Yeni racon getirecek aleme, yerleşik olmayan yonkou olacak oğlan. Gittikleri yerde ve ya devamında Shanks ile karşı karşıya gelmesi iyi olur Bartolomeo yüzünden.

Yeni bölümde muhtemelen gemide yapılan muhabbetler ve yolculuk planlamasına dair konuşmalar geçecek bir iki sayfa. Yamato'nun gezi planlamasına dair bir iki cümle, dışarıdan bir iki panel ve Wano'da güneşin batışıyla kapanış bekliyorum.
 
Son düzenleme:
luffy>>>>zoro>sanji>jinbe Böyle olmali. Zoro ve sanji arasinda da az fark vardir. Sanji de çok saglam power ile farklı bir seviyeye geldi.

Zoro kaido'yu tutamazdi. Yamato öndedir. luffy'yi ayrı tutuyorum tayfadan, ayrı bir seviye artık.
Zoro şuanki haliyle pek ala tutabilir. Hatta Yamatodan daha büyük tehdit. Adam her kesmesinde çatır çatır kesip yaralayabilir. Yamato ne yapmış kaidoya?
 
Ne oldu yani şimdi Yamato tayfaya katılmadı diye ters köşe mi yapmış oldu bu? Okuyucu manganın yeni sayısını okurken şaşkınlıktan dilini falan mı yuttu? Bir olayı ballandıra ballandıra anlatıp olacağı kesinmiş gibi lanse edip sonra bir anda o işten vazgeçince ters köşe veya sürpriz yapmış olmuyorsun batırmış sıvamış oluyorsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık