Sevdiğin için sana öyle gelmiş. Bak sadece bu tüm Yamato sahnelerine bedel.Köşe? Bu arc yamato luffy hariç tüm tayfa üyelerinden daha ön plandaydı ama
Sevdiğin için sana öyle gelmiş. Bak sadece bu tüm Yamato sahnelerine bedel.Köşe? Bu arc yamato luffy hariç tüm tayfa üyelerinden daha ön plandaydı ama
Zaten naminin bu arc düzgün gözüktüğü tek paneldiSevdiğin için sana öyle gelmiş. Bak sadece bu tüm Yamato sahnelerine bedel.
Nami'ye de sallamazsın be.Zaten naminin bu arc düzgün gözüktüğü tek paneldi
Yamato konusunda boş beleş sallıyorsun o yüzden oralı değilim de Nami bebeğimin hakkını vermene sevindim. Canını yediğimi ne hale soktu mendil suratlı kahpe.Sevdiğin için sana öyle gelmiş. Bak sadece bu tüm Yamato sahnelerine bedel.
Namiye sallamıyorum her arc zaten tayfadan biri luffy kk olcak muhabbeti yapıyor artık baydıNami'ye de sallamazsın be.
Bu günü uzun süredir bekliyorduk Datte bırak o kadar olsun.Yamato konusunda boş beleş sallıyorsun o yüzden oralı değilim de Nami bebeğimin hakkını vermene sevindim. Canını yediğimi ne hale soktu mendil suratlı kahpe.
Ulan sen Oda avatarını da iddia kaybettiğin için yapmadın değil mi? Aafasfgadgahaha lanet gelsin neyse kendi düşen ağlamaz @YamatoBu günü uzun süredir bekliyorduk Datte bırak o kadar olsun.
Kaybettiğim iddia yok şimdilik. Reisi anmak için yapmam lazımdı.Ulan sen Oda avatarını da iddia kaybettiğin için yapmadın değil mi? Aafasfgadgahaha lanet gelsin neyse kendi düşen ağlamaz @Yamato
Anmadığımız gün yok...Kaybettiğim iddia yok şimdilik. Reisi anmak için yapmam lazımdı.