VisamLord 12 Ağu 2022 #253 @kekomancer ile aynı fikirde olmaktan hoşlanmıyorum. kızıyordum ara ara ama artık hak vermeye başladım, sanki, belki, sanırım...
@kekomancer ile aynı fikirde olmaktan hoşlanmıyorum. kızıyordum ara ara ama artık hak vermeye başladım, sanki, belki, sanırım...
Sakata Gintoki 12 Ağu 2022 #255 Leffwn dedi ki: Yamatoyu daha fazla görmemek çok iyi olacak. Genişletmek için tıkla ... İyi değil harika olacak.
Leffwn dedi ki: Yamatoyu daha fazla görmemek çok iyi olacak. Genişletmek için tıkla ... İyi değil harika olacak.
Chibi Şeytan 12 Ağu 2022 #256 Tayfaya katılmaz ama peşlerine takılır diyorduk tayfaya geldi peşlerine takılmadı GODAA
Dattebayo..! 12 Ağu 2022 #259 @kekomancer ile aynı yolda yürümek yolculuğun sonundan değil yolcuğunun kendisinden keyif almak demektir. Sonunda gte geleceğin belli çünkü ama bunu bile bile gidersin. Çünkü keko öyle bir çar El cünübbo Fantastiko canın sağ olsun.
@kekomancer ile aynı yolda yürümek yolculuğun sonundan değil yolcuğunun kendisinden keyif almak demektir. Sonunda gte geleceğin belli çünkü ama bunu bile bile gidersin. Çünkü keko öyle bir çar El cünübbo Fantastiko canın sağ olsun.
One Piece 12 Ağu 2022 #260 Demek ki Yamato, One Piece bitince başlayacak olan devam serisi Two Piece’in ana karakteri Donkey W. Buffy’nin tayfasına katılacak. Ben öyle anladım.
Demek ki Yamato, One Piece bitince başlayacak olan devam serisi Two Piece’in ana karakteri Donkey W. Buffy’nin tayfasına katılacak. Ben öyle anladım.