İçin kan ağlıyor, Chopper'a yapılan terbiyesizlik seni de üzüyor ama çaktırmamaya çalışıyorsun.İşte bu yorum çerçevelenmeyi hak ediyor.
Yemezler ama
İçin kan ağlıyor, Chopper'a yapılan terbiyesizlik seni de üzüyor ama çaktırmamaya çalışıyorsun.İşte bu yorum çerçevelenmeyi hak ediyor.
Kendi pandasına kavuşunca ihanet etmiş. Pandasını yine kaybettiğinde koşup chopper’ın ayaklarına kapanacak affetmesi için.100 berilik adamsın. Ahbabın mı da öyle güle güle diyorsun. Law Hazretleri diyeceksin. Ağzının payını iyi vermiş Law. Yüz vermeyeceksin böyle 3-5 berilik adamlara.
Böyle basit bir şeye forumun takılmış olmasına daha çok gülüyorum. Law başından beri zaten " arkadaş değiliz " diyordu.İçin kan ağlıyor, Chopper'a yapılan terbiyesizlik seni de üzüyor ama çaktırmamaya çalışıyorsun.
Yemezler ama
Kalleş looooow işte ben dedim sizeİçin kan ağlıyor, Chopper'a yapılan terbiyesizlik seni de üzüyor ama çaktırmamaya çalışıyorsun.
Yemezler ama
Valla kapak hikayesi bile var. Luffy'e yenmesi için eline ekmek avantajı verilmişti. Ekmekle saldırıya hazırlanıyordu. :dd.dLaw, Luffy ile vs atsa 3 dakika dayanabilir mi acaba?
Hımm... Ekmek Law'ın kriptoniti. Luffy ekmekle saldırırsa, Law'ın 3 dakika dayanabilmesi imkan dahilinde değil.Valla kapak hikayesi bile var. Luffy'e yenmesi için eline ekmek avantajı verilmişti. Ekmekle saldırıya hazırlanıyordu. :dd.d
uzaktan ejderha formundayken şöyle bir görmüştür heralde.Bu arada Sanji, Kaido'yu hiç görmedi değil mi?
Ekmeği yenmek daha zor. Önce onu ekarte etmesi lazım sonra Luffy'e bakar :dddHımm... Ekmek Law'ın kriptoniti. Luffy ekmekle saldırırsa, Law'ın 3 dakika dayanabilmesi imkan dahilinde değil.
Geleceği gören Kata k.hakisi kapalı mı savaşıyor orada düşmanı mı önemsemiyor yoksa çapı mı yetmedi görmeye? Her türlü Kata'ya eksi yazar. K.haki fakiri olsa neyse.O Caesar'ın zehriyle İnu/Neko'nun olduğu Zou'ya tek attı Jack
Üstelik ortada savaşırlarken arkadan müdahale edecek gibi duruyor adam. Sen Germa ile uğraşamıyor diyordun. Germa ile uğraşamadığı için mi Caesar yardımlarına koşuyor adamların