8 yaşındaki çocuk ile 30 yaşındaki kadın aşkı çizmesin lütfen ya!Eğer tüm bunları Yamato-Momo aşkı için çizdiyse ben okeyim yalnız
8 yaşındaki çocuk ile 30 yaşındaki kadın aşkı çizmesin lütfen ya!Eğer tüm bunları Yamato-Momo aşkı için çizdiyse ben okeyim yalnız
Ne hallere düştün be, daha 1 ay önce desek bunu laf atardın. Şimdi şöyle okuyorum yorumlarını...Bak şimdi, olayı güçten ayrı tutarsak Mihawk'ın birliği açık ara en çok ilgimi çeken oluşum. Yani artık Buggy'nin imparatorluğunu falan geçtim, oradan baya ilginç hikayeler çıkar. Ancak Oda'nın leş yazarlığı her şeyin içinden geçebilir, bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor.
Bak ama şimdi kız kendi istemiş bence biraz da pozitif bakmalıyım yavrum yine hayallerinin peşinden gidiyor Go GIRL
Bu adam yüzünden Marco anca 2030’da gelebilecekAh Zoro ah. Jinbei de zamanında onun yüzünden gelememişti.
Bu nasıl kendini avutmak yaBak ama şimdi kız kendi istemiş bence biraz da pozitif bakmalıyım yavrum yine hayallerinin peşinden gidiyor Go GIRL
Arkadaşım yüz yıl sitem etmenin anlamı yok, söyleyeceğimi söyledim. Mihawk varken adam gitti Buggy'i imparator yaptı, yapacak bir şey yok. Önümüze bakacaz artık.Ne hallere düştün be, daha 1 ay önce desek bunu laf atardın. Şimdi şöyle okuyorum yorumlarını...