düşününce arada 20 yaş varİçten içe Yamato için tayfaya gelmeme ihtimali olurda acaba Momonosuke ile evlenir mi acaba diye düşünüyordum, umarım öyle olur.
düşününce arada 20 yaş varİçten içe Yamato için tayfaya gelmeme ihtimali olurda acaba Momonosuke ile evlenir mi acaba diye düşünüyordum, umarım öyle olur.
Yamato kaç yaşında bilmiyorum ama Ace ile shiplendiğine göre Momo'nun büyümüş haliyle neden olmasın diye düşünüyorum.düşününce arada 20 yaş var
Zeka seviyesi olarak ikisi de 8 civarıdır. Sorun yok gibi.düşününce arada 20 yaş var
Yamato 28 momo 8.Yamato kaç yaşında bilmiyorum ama Ace ile shiplendiğine göre Momo'nun büyümüş haliyle neden olmasın diye düşünüyorum.
Spo sahte yav= spo doğru çıkar,Yamato gelişinde momoyla antik silahla gelir hopp at fava bekle
Momoş 6 Yama*o 3 vardırZeka seviyesi olarak ikisi de 8 civarıdır. Sorun yok gibi.
Dön bakayım 1 arc öncesine. Zoro tayfadaydı da noldu? Whole cakete kaç bölüm gözükmüştü? Hemen söyleyeyim: 0. Peki whole cake ne kadar sürdü? 80 bölüm filanSpo sahte yav= spo doğru çıkar,
Öteki arc tayfada yav= son savaşa gelir 2 3 panel görünür gider,
Olsun olsun seri bitince gelicqwedwqdwqdqwQWDWQWQ
One piece'i bulduktan sonra yapar bu saatten sonra. Önceden güç dengeleri düzelsin diye isterdik şimdi timeskip bile kurtaramaz.
Bu arada seride tekrar bir timeskip olacakmış gibi hisseden bir tek ben miyim?