Wano'yu geziyor o meşgul gelemez.Bu arada baya baya yamato tayfada abicim. Luffy açmış yolu. 1 arc sonra gemide.
Wano'yu geziyor o meşgul gelemez.Bu arada baya baya yamato tayfada abicim. Luffy açmış yolu. 1 arc sonra gemide.
Wano’yu geziyouuahhshahaha Aramaki’yi gördükten sonra korkudan dışarıya çıkmak istemiyorum demiyor daYani gerçekten yamato bakıcılık yapmak için kaldı.
Bu arada baya baya yamato tayfada abicim. Luffy açmış yolu. 1 arc sonra gemide.
Momo enma kesemeyecek kadar güçlenebilir bu aradaZoro abisi 2-3 bişeyler öğretseydi gitmeden keşke. Momo’yu canavar gibi yetiştirirdi
Hyo emmi, yanlış hatırlamıyorsam tek kılıç kullanıcısıydı. Haki ve kılıç eğitimini verecek Momonosuke'ye. Kaido kadar hızlı olduğunda kılıcıyla ne canlar alır var ya öff... Keşke bir ts daha olsa da güçlenmiş Momonosuke'nin hikayesini okusak ya da One Piece bittikten sonra Momonosuke'nin Yolu tarzı bir seri gelse. Hayali bile güzel.Kaido'nun yarım boyu ama daha tekniği gibi düşün. Kılıçla hibrit formda akacak.
Korkmak mı? Shanks gelmese de aramaki topuklardı ordanWano’yu geziyouuahhshahaha Aramaki’yi gördükten sonra korkudan dışarıya çıkmak istemiyorum demiyor da
Valla balyoz yiye yiye gitmiş beyni anlamadım nesini geziyorsa artık. Optaki ülkeler bizim mahalle kadar zaten anasını satayım. Yarım günde tayfa 5 kere turluyor ülkeleriWano'yu geziyor o meşgul gelemez.