Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1057 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamamdır Red Terror abim ben yanlış görmüşüm haklısınız abim bugün sizde alpamis beyi bir es geçmişsiniz gözümden kaçmadı değil , severek takip ediyoruz abim.
Yakınmanı çok normal karşılıyorum yanlış anlama beni.
King övme olayıyla bir alakamız yok, Kata gömdüğümüzden Kata seven arkadaşlar olaya King'i monte ettiler. Kata'yı başka türlü savunamadılar galiba.

Olayın akışı zaten konuda var isteyen bakabilir :ehe:
 
Sonuca bak reis.Kaido'dan haberimiz bile yok şuanda.

Birde şöyle birşey var:Luffy bu serinin ana karakteri olması sebebiyle rakiplerine karşı yenilse bile öyle yada böyle tekrar ayağa kalkıp kazanacaktır.

Ha şu yoruma katılıyorum:Luffy,bu serinin ana karakteri olmasa, öylesine bir X Karakteri olsaydı evet Luffy şimdiye tahtalı köye gitmişti.

Bu yorumlara katılırım.
Sorun öyle ya da böyle de zaten.
 
Yakınmanı çok normal karşılıyorum yanlış anlama beni.
King övme olayıyla bir alakamız yok, Kata gömdüğümüzden Kata seven arkadaşlar olaya King'i monte ettiler. Kata'yı başka türlü savunamadılar galiba.

Olayın akışı zaten konuda var isteyen bakabilir :ehe:
Red Terror bey sizce son olaylar ışığında Oda bu One Piece ana temasını bağladığı kısır döngülerden kurtarabilir mi? Yani olaya holistik yaklaşırsak Star Wars, Game of Thrones, Lost, ya da mangalardan gidelim hadi Naruto vb olaylara baktığımızda düğümler izleyiciyi okuyucuyu bir türlü tatmin etmedi kaldı ki GRR Martin Bey kitap çıkaramıyor. Oda Bey rezil bir seri sonumu gösterecek bizlere yoksa siz kendi adınıza tatmin olacağınızı düşünüyormusunuz? Ya da son şık olarak “başladığım bir işi bitirmeyi severim” mottosuyla mı seriye devam ediyorsunuz?

Saygılar efendim.
 
Yani tüm olay haki mi ? Sağlam bir kokası olmadan o konuma nasıl gelmiş bir de onu dusunseniz.

Her karakterin güc unsuru aynı değil,koca ana muazzam bir haki resitali mi verdi ? Ve ya Kid ile Law.

King,Katayla yumruk tokuşturunca,elleri mi acıyacak mesela ? King'in ırk olarak zaten normal insandan üstün olduğu için temel özellikleri Kata'dan iyidir,üstüne zoan meyvesiyle de yeterince sertliğe ulaşıyor.

Mesela Queen de farklı bir karakter,teknoloji ile kendini güçlendirmiş hatta Sanji'ye ne diyordu benim bu yılan gibi sarma teknigim usta silahlanma kullanıcılarını bile mahvediyor.Bak silahlanmada usta kişiler demiş,adam zaten hakiyi bile mahvedecek güçte teknikler geliştirmiş.

Haki en önemli güç unsurlarından biridir özellikle kral hakisi ama başka güç unsurları da var herkes usta haki kullanıcısı olmayabilir,King de haki yoktur demiyorum ama ana güç unsuru haki değil sadece.

Yok koka basmadı,yok gözlem göstermedi,yok şekilli şukullu dövüşmedi diye King'i gömmek yersiz.
Normal sağ kol olarak düşünsem sorun yok. Marco da king de hiç haki göstermedi. Ama karşılaştırınca gördüğüm şu:

Marco: anka kuşu iyileşmesi
King: ateş savunması
kata: gelecek görme+Sıvı vücudun verdiği savunma

Üçü de kendisini nerdeyse dokunulmaz yapan güce sahip. Ama bunları çıkardığında Marco ve King çok boş kalıyor kata’ya kıyasla. Özellikle king durduk yere bu gücünü kapadığı için o hepten zayıf durdu. Tek özel numarası var onu da bazen kullanmıyor.

King’in zaten çarpışmada üstün olması gerekirdi dövüş tarzı farkından dolayı. Denk değil. O yüzden power mochi+sert armament’e hibrit ve alevle karşılık vermesi bi anlam ifade etmiyor.
 
Son düzenleme:
Önce çok sağlam bir silahlanma hakisi bekleniyordu çıkmadı, sonra kral haki bekleniyordu o da çıkmadı. Daha ne olsun?

King'in tek olayı ateşi açıkken savunmasının artması ama hızlanması gerektiğinde de ateşini kapatması gerekiyor. Kata'nın hızına yetişebilmesi içinde ateşini kapatması gerekecek eninde sonunda o yüzden savunmanın da bir anlamı kalmayacak.

Zaten toplasan yarım saat falan dövüşmüştür Zoro ile. Sırrı açığa çıktıktan sonra Zoro'ya yüksek zorluk bile verememiş bir adamdan bahsediyoruz. Kata'yı ilah yaptığım yok ama King'in de bekleneni veremediği aşikar.
tamamen yanlış değil ama bana kalırsa forum genel olarak bu konuda çok taraflı konuşuyor yahu dediğiniz gibi King " hız" moduna geçiyor o sırada da savunması düşeceği için Kata onu alıyor mu King hız modunda yavaş değil ki hız modundaki King'i Zoro adam gibi göremiyor bile hatta panel var açık bir şekilde Zoro'nun algısının ötesine geçiyor ki bu adam ateşi açıkken bile Zoro'nun saldırılarını atlatabiliyor yer yer, eğer Katakuri ile karşılaştırıyorsak Zoro örneği bir tık gereksiz Kata'nın saldırı gücü ile Zoro'nun saldırı gücünün bir olduğunu düşünmüyorum Zoro 3 saldırı atıyor en güçlü saldırısında ateş kesen tekniği kullanarak King'i savunmasız bir şekilde yakalayıp vs'yi bitiriyor ondan Katakuri'nin ne zoro gibi sağ kol seviyesine nazaran yüksek bir gücü de yok aşırı bir dayanıklılığı da yok her ne kadar king 3 yedi dedi düştü deseniz de silahlanma konusunda kata'dan çokta geri durmayan Luffy en güçlü saldırısı ile Kaido'ya hasar atamamışken Zoro tatsumaki gibi basit saldırılarından biri ile Kaido'dan kan alabiliyor Ashura saldırısı ile de yine King ve Kata'nın saldırı gücüne nazaran absürt bir saldırı gücü sergiliyor, King yetenek bakımından da fakir biri değil ateş ırkı sayesinde çeşitli saldırılar yapabiliyor bu saldırı gücü zoro'yu perişan bir hale sokuyor savunma ve hız gibi modları var hybrid modun da kendince faydaları var ek olarak az çok bir kılıç yeteneği var

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık