Marco'yu falan da yener yani lasjdlasjdBu tartışma bitmez. Şahsen en güçlü sağ kol demiyorum bu arada. Daha Shiryu ve Beckman'i görmedik.
Tamam ben haksız mışım
Marco'yu falan da yener yani lasjdlasjdBu tartışma bitmez. Şahsen en güçlü sağ kol demiyorum bu arada. Daha Shiryu ve Beckman'i görmedik.
Marco fanı olarak Kata Marco'ya yerleri öptürür diyorum. XdMarco'yu falan da yener yani lasjdlasjd
Tamam ben haksız mışım
Fanlığınla yine bizi hayretler içinde bırakıyorsunMarco fanı olarak Kata Marco'ya yerleri öptürür diyorum. Xd
Yuh arkadaş . Luffy'nin zaten belirli bir ödülü vardı. Tayfasına Jinbei geldi. Kaidou'yu indirdi. İmparator unvanı aldı. Ödülü Law ve Kid'le aynı. Bayağı patladı. Ödüller açıklandığında mangakaya yakınan da bendim zaten.Onda siz patladınız. Zira Luffy torpilli diyordunuz. Adam Kaido indirdiği halde aynı ödülü vermişler.
Tamam işte torpilli diyordunuz adama. Law ve Kid torpilli çıktı. Ödülü aynısı olmasını herkes yadırgadı. Torpilli diyenler patladı işte.Yuh arkadaş . Luffy'nin zaten belirli bir ödülü vardı. Tayfasına Jinbei geldi. Kaidou'yu indirdi. İmparator unvanı aldı. Ödülü Law ve Kid'le aynı. Bayağı patladı. Ödüller açıklandığında mangakaya yakınan da bendim zaten.
Katakuri elleri ve ayakları bağlı halde Dofu yener
Ne alaka? Şimdi hakem bir takımı kollasa, takım lehine penaltı verse, karşı taraf aleyhine de kırmızı kartları boldan boldan verse. Dışarıdan izleyen kişiler de bu takıma hakem torpil geçiyor, bildiğin kendi atacak golü utanmasa vs gibi yorumlar yapsa. Maç sonunda iki takım berabere kalınca bu yukarıdaki yorum yapan kişiler mi patlamış olur? Yoksa o takım mı patlamış olur?Tamam işte torpilli diyordunuz adama. Law ve Kid torpilli çıktı. Ödülü aynısı olmasını herkes yadırgadı. Torpilli diyenler patladı işte.