Ağlamış mı kaç gözyaşı dökmüş ? Feci gaza geldim hemen Japonya’ya gidip ne kadar Jump varsa satın alıyorum.the world is in turmoil what path luffy and his crew will take !
Editor notuymuş.
Ağlamış mı kaç gözyaşı dökmüş ? Feci gaza geldim hemen Japonya’ya gidip ne kadar Jump varsa satın alıyorum.the world is in turmoil what path luffy and his crew will take !
Editor notuymuş.
Amiral ödülleri ne olur sence yakalamışken sorayımAğlamış mı kaç gözyaşı dökmüş ? Feci gaza geldim hemen Japonya’ya gidip ne kadar Jump varsa satın alıyorum.
Ya 3 olur yada ligi belirtmek için kata gibi 3 küsürat yapar.Amiral ödülleri ne olur sence yakalamışken sorayım
Senin bi yorumunu yakaladım yüksek olursalar @II. Invictus ile bana eğlence çıktıYa 3 olur yada ligi belirtmek için kata gibi 3 küsürat yapar.
Akbabalar gibisiniz ama ben ölmem.O yorumları amiraller sağ kola yakın zannederken yapıyorduk öyle değilmiş olay.3 dedim ama Teach ödülü gibi 2 küsüratta verebilir.Öyle olursa asıl senin sevinmen lazım Kid-Law bu adamları geçmiş demektir.Senin bi yorumunu yakaladım yüksek olursalar @II. Invictus ile bana eğlence çıktı
Akbabalar gibisiniz ama ben ölmem.O yorumları amiraller sağ kola yakın zannederken yapıyorduk öyle değilmiş olay.3 dedim ama Teach ödülü gibi 2 küsüratta verebilir.Öyle olursa asıl senin sevinmen lazım Kid-Law bu adamları geçmiş demektir.
Evet.@Smoker öngörüş açılacak mı?
the world is in turmoil what path luffy and his crew will take !
Editor notuymuş.