Reis yan hesaptan bile sıralamaya giriyor.
Reis yan hesaptan bile sıralamaya giriyor.
Ulen Redi alıştırdı bırakamıyoruz şu merediLaw: Dinle Luffy plan CC kaçırmak.
Luffy:Tamam
Law:Ne yaptın onu kaçırmamız lazımdı
Luffy: Ha öyle miydi Nami Usopp halleder şimdi.
Law: Rotamız Rosa
Luffy: Tamam
Law: Doffy'i bana bırak
Trebol araya parazit yapar. Luffy sen karışma o Law'ın.
Law: Rotamız Zou
Luffy:Sanjiyi kurtarmam gerek Kaido'yu erteleyelim
Law:Olmaz. Burası biliniyor. Kaido her an hamle yapabilir. Tekrar buraya gelinilirse halkın hali ne olur.
Luffy: Haklısın tamam ertelemeyelim.
Law: Rotamız Wano
Luffy: Tamam
İlk aklıma gelenler bunlar. Ne de güzel emir altına girmiş yav maşallah maşallah.
Evet bence de öyle yapmıştırGarpı saymamış reis. Ona kızmış @Sodex
İkisinin toplamından değil canım. İkisinden de güçlü olur anlamında yazdım ben.İkisinin toplamından daha güçlü olacak yani 1v1 de yeneceği belli değil ahaha.
Hahaha. Güzel fıkra.Bu iki efsaneyi geçmek öyle kolay mı? Zoro seri sonunda ortalama bir Yonko edebilir ama Roger ve WB başka bir seviye.
Prime WB ve Roger'dan güçlü olmak demek serinin en güçlü karakteri olmak demek zaten güncelde. Ben Zoro'nun bu kadar uçacağını düşünmüyorum açıkçası. En güçlü karakterler arasına girer tabi o ayrı.Hahaha. Güzel fıkra.
Ryuma'nın halefinden daha azını beklemiyoruz.Prime WB ve Roger'dan güçlü olmak demek serinin en güçlü karakteri olmak demek zaten güncelde. Ben Zoro'nun bu kadar uçacağını düşünmüyorum açıkçası. En güçlü karakterler arasına girer tabi o ayrı.
Zoro Ryumanın çocuğu.Ryuma'nın halefinden daha azını beklemiyoruz.
Değilse de biz kendimizce öyle olduğuna karar verdik diyelim. Zaten Oda itinin açıklayacağı falan yok.
Zoro Ryumanın çocuğu.
Eski tas eski hamam reis yeni bir şeymiş gibi söyleme şunuDeğilse de biz kendimizce öyle olduğuna karar verdik diyelim. Zaten Oda itinin açıklayacağı falan yok.