Law, Luffy'den başkasını muhatap almıyor. Doğru olanda bu. Mesela Kid'den de başkasını muhatap almaz. Kaptan kimse lider kimse kendi mevkisi olanla işini yapıyor.
Boş yorumlar yapmayın.
Boş yorumlar yapmayın.
Devasa savaş benim bildigim hükümet savaşı. O en son olucak. Ülkeler+tayfa+müttefik korsanlar vs. hükümet. Antik silahlar havada uçusacak belkide. Dünya vs. hükümet gibi.Odanın söylediği marinefprddan daha büyük savaş hemen wanodan sonraydı değil mi? Görelim bakalım devasa savaşını. Marinefordun yarısı kadar güzel olursa 2y aradan sonraki en güzel arc olur.
Luffy ile law aynı mevki de değiller ki.Law, Luffy'den başkasını muhatap almıyor. Doğru olanda bu. Mesela Kid'den de başkasını muhatap almaz. Kaptan kimse lider kimse kendi mevkisi olanla işini yapıyor.
Boş yorumlar yapmayın.
İkisi de kaptan. Tayfalarına liderlik ediyorlar. Gelip bir şey konuşacaksan gidip başkasına demezsin. Liderle konuşursun.Luffy ile law aynı mevki de değiller ki.
Garip bir örnek ama bir belediye başkanıyla bir cumhurbaşkanı mevki olarak nasılsa şu anki durum da bunun gibi bir şey.İkisi de kaptan. Tayfalarına liderlik ediyorlar. Gelip bir şey konuşacaksan gidip başkasına demezsin. Liderle konuşursun.
Sen seviye belirliyorsun. Bunlar kaptan. Kaptan kaptanı muhatap alır. İttifaksa kaptanla kurar. Veda ederken de kaptanla vedalaşılır. Bir ekleme yaptım önceki yorumumaGarip bir örnek ama bir belediye başkanıyla bir cumhurbaşkanı mevki olarak nasılsa şu anki durum da bunun gibi bir şey.
Not: Ben konuşmalar hakkında yorum yapmadım. Sadece mevki olarak aynı olmadıklarını söyledim.
İç sesleri; Chopper bahane Law'ı dövmek şahane. Daha çok yaşanır bunlar :dd.dMaksat Chopper'a üzülmek değil Law'ı dövmek. Xd