@carpe d. em bir bölüm olsaydı 1057 olurdu
Lufy adam olsa basar giderdi bu karektersizlerin yanından bide bayrak veriyor akıl yok Lufyde bu momo veletide uşak sandı heralde bizimkileri anca kendi beyinsiz uşakları hizmet eder ona bu Yamoto denen ayrı bi gerizekalı oda uşak olmuş.Momo ve Kinemon da sağlam şerefsiz çıktı. Luffy'nin onca yaptığından sonra, Luffy görüşürüz demedi diye etmedikleri hakaret kalmıyor ve adamı öldürmeyi bile planlıyorlar. Momo'nun shogun unvanıyla Luffy'e üstünlük taslaması ise zaten ayrı bir rezillik.
Wanonun artık bitmesinin getirdiği huzur demeye çalışıyor. Şımartma la beni@carpe d. em bir bölüm olsaydı 1057 olurdu
Bölümün geri kalanı rezalet ötesi olsa bile o tek başına mükemmel yapıyorMeczup tayfaya katılmadığına göre bastım iyiye.
Yani yani, yaani...Wanonun artık bitmesinin getirdiği huzur demeye çalışıyor. Şımartma la beni
Böyle diye diye bir final saga geçiş arcı olmayacak herhalde. 2013'den beri her arc sonu duyuyorum şunuWano geçis arc gibiydi sorun degil ancak elbaf'ı harcarsa o işte çok büyük problem.