Mihawk hangi ayağı taşıyacak reis sağ mı sol mu? Yoksa bir çılgınlık yapıp ikisini de kimseye bırakmam mı diyecekBu arada Mihawk tabi ki de Buggy’nin emrine girecekti. En nihayetinde kendisi kılıççıların antisi. Bükemediğin bileği öpeceksin.
Mihawk hangi ayağı taşıyacak reis sağ mı sol mu? Yoksa bir çılgınlık yapıp ikisini de kimseye bırakmam mı diyecekBu arada Mihawk tabi ki de Buggy’nin emrine girecekti. En nihayetinde kendisi kılıççıların antisi. Bükemediğin bileği öpeceksin.
Heaaa..... Onun koyduğu ödüller diğerleri gibi değildir herhalde ya... Öyle midir yoksa, bilemedim.Buggy-sama denizcilere ödül koymuş ya
Hakkımda şu haberin çıktığını duysam namımı temizlemek için Buggy'nin kellesini haki kullanmadan bedeninden ayırır, canlı canlı bir koliye koyar, bir denizci gemisini basıp kaptanının eline verir ve karargaha yollardım.Hükümet bunu Buggy liderliğinde olduğunu iddaa ediyor
Nika mı? Sonda Luffy tekini attı geçti. Nika yüzünden saçma sapan dayak yedi o G5 modta. Sonra dizginleri eline aldı. Tekini attı karşıya geçti.Nika'nın başarılarını da mı üstleniyorsun artık.
@Sir Crocodile galiba seninki Jack kadar ödül alamamış
Hazine adasını bulmuşsa goroseiye bile ödül koyar buBuggy fakirinin koyduğu ödülden ne olacak.
Amirale 200 milyon koyar anca.
Herkes Doffy gibi kasada 10 milyar taşımıyor.
Valla usta taşıyacağı bacağın hangisi olduğunu söylerdim de ban yiyebilirim.Mihawk hangi ayağı taşıyacak reis sağ mı sol mu? Yoksa bir çılgınlık yapıp ikisini de kimseye bırakmam mı diyecek
162m ödülü vardır en fazla - +5 ekle işte.:dYalnız Croco için tehlike çanları çalıyor niye onun ismi yok? Bir milyar aşağısı olabilir.
Luffy, Nika diyen kim ? Nika, nikadır Luffyin ise öldü.Nika mı? Sonda Luffy tekini attı geçti. Nika yüzünden saçma sapan dayak yedi o G5 modta. Sonra dizginleri eline aldı. Tekini attı karşıya geçti.
Luffy'e Nika diyenler, Wifi özelliklerine sahip kral haki kullandırtan Enma'yı unutuyor.