Shanksı gururuna yedirmez. Zaten tek kolu yok diye küçümsemişti.Shanks dururken neden Buggy’e katıldın ki be Mihawk ??
Shanksı gururuna yedirmez. Zaten tek kolu yok diye küçümsemişti.Shanks dururken neden Buggy’e katıldın ki be Mihawk ??
Şaka maka yeni bir mitin doğuşuna şahit oluyoruz kimsenin spoileri okuduğu yok herkes bu konuyu okuyor galibaShanks dururken neden Buggy’e katıldın ki be Mihawk ??
Bu imansız öyle bir imansız ki, imana geldiğine inanmam için seriyi şuan bırakması lazım.Oda Kuran'da Hz. Yusuf olaylarını okumuş yanlaşılan. İmana mı geliyor ne?
Sanji yapıyorsa doğrudur. Diyecek birşey bulamadımfazla yağları çekmiş, sanji döverek estetik yapınca oluyor da bu mu olmuyor
Patlak şahin gibi patlamış @killz0neMihawk Shanks'e katılır diyordum.Patladım...
İnvi'nin keyfi yerinde ya. Mihawk kendini Rus Buggy'ye satmış daha ne olsun? Kırık kalemini de alıp cebine koyarsa değmesin kimse keyfine xdInvi tabii ki.
bence olayı yine "korsan kral tayfasının üyesi shichileri etrafında topladı" şeklinde yazdılar. mihawk sallamaz adam, crocoya da en büyüğü gelsin yine emir veremez. olayın komedi tarafı olduğu belli de buggynin liderliği namındandır. o nam > wss olursa kötü işte napalımEsip gürleme derken onlara emir falan veriyordur. Onlar da Buggy-samaaa kyaaa yapıyorlardır. Olayı takip eden gazeteci/ajan hükümete Buggy liderlik ediyor bu ekibe diye bildirimde bulunmuştur. Mihawk'la Croco'nun Buggy'i taktığını hiç sanmıyorum. ID'den kaçarlarken de Croco ile benzer şeyler yaşadılar.
Mihawk ile dalga geçmeye gelmediyse benim nickim Millennium Wizard değil xDBölümün çıkmasını bekliyorum...
Shanks'ın yanına gidememe sebebi ektedir.Shanksı gururuna yedirmez. Zaten tek kolu yok diye küçümsemişti.
Olabilir Roger'ın oğlunu sırf kanını taşıyor diye idam ettiler WB korsanlarıyla savaşma pahasına. Roger'ın tayfasında bulunmuş, Shanks'la kanka, ID'den de bir namı vardı. Goroseiler'in salaklığını da göz önünde bulundurunca normal.bence olayı yine "korsan kral tayfasının üyesi shichileri etrafında topladı" şeklinde yazdılar. mihawk sallamaz adam, crocoya da en büyüğü gelsin yine emir veremez. olayın komedi tarafı olduğu belli de buggynin liderliği namındandır. o nam > wss olursa kötü işte napalım