Ya biz senle ağız burun tartışamayacak mıyız?
Ya biz senle ağız burun tartışamayacak mıyız?
Güç ağırlığı olarak evet, Crocodile ile birlikte Buggyi Yonkou mertebesine çıkardılar ama malesef kendi liderlik ruhu yok.Mihawk yonko edermiş.
Shanks'e katılmadı işte o yüzden patladım yazdım.Neden celallendin ki ?Adam kimseye katilmadi olm. Neden anlamıyorsunuz ortada bir katilim yok.
Don Krieg zamanında dünyanın en güçlü adamlarından biriymiş. O kadar kolay yakalayamazlar. Açken ve bitkinken belki.Don Krieg'i yakalayamadı yalnız.
Yahu ben mi farklı bir spiler okuyorum ortada bir katılım yok, adamlar birlikte ittifak kuruyor. Kimse kimsenin ast ust vs ilişkisi yok.Kendini çok sıkan birinin gaz kaçırması olarak düşün bunu, adamların bir şekilde rahatlamaları lazım sonuçta
Mihawk'ın kimseye girmeden solo takılması gerekirdi. Karakterlerine ters gerçekten. Croco için daha da ters.Seriyi tam toparlıyor derken bir s*çış hikayesi daha. Normal şartlarda Mihawk'ın Buggy'nin altına girme ihtimali Luffy'nin denizci olma ihtimalinden daha düşük. Nasıl bir saçmalamadır bu Oda efendi? İki övüyoruz toton başın oynamaya başlıyor.