Yav herkes sen mi be Alpa. Bazı insanlar hak hukuku savunmak adına davasını terk etmez, sonuna kadar devam eder. Sen de lütfü tek yiyince kaybolur, power-up alınca geri dönersinSen hala yaşıyon mu? Birazcık kaybolman lazım.
Yav herkes sen mi be Alpa. Bazı insanlar hak hukuku savunmak adına davasını terk etmez, sonuna kadar devam eder. Sen de lütfü tek yiyince kaybolur, power-up alınca geri dönersinSen hala yaşıyon mu? Birazcık kaybolman lazım.
Yonkou + ne oluyor? Adama amiral mi yollamışlar 2 tane? Buggy nedir ya kankan Shanks dururken.Kk mi dedim yav Mihawk'a... Yonko+ diyorum. Ayrıca 2 amiral dalsın bakim bi kk mi kalıyor. Seride herkes tek atıyor herhalde.
Bazen canın sıkılır da delgeçle kağıdı öylesine vakit geçsin diye delersin ya. Buggy işte o kağıt Mihawk için. Ne ortak çıkarı olacak bununla yahu. Mevzu ittifak değil kimle ortak olduğu.Croco da Mihawk da ortak çıkarları için vakti zamanında Dünya Hükümetiyle anlaşma yaptılar. Big Mom ve Kaido da, Luffy, Kid ve Law da, Rocks korsanları da, Garp ve KK OLAN Roger da, yani anlayacağın seride bu olay epey meşhur, yeni bir şey değil. Mevzu mihawk olunca niye bu kadar acayip oldu anlamadım
Öngörü: Mihawk yakalanıyor, hapisteymiş
Demek Doflamingo dışarda olsa hepsi onun altında toplanacakmış.Doflamingo'ya artı yazar.
Benim göğüs biraz sıkıntılı yalnız. Yıllardır reddi mw falan derken çolak kaldı görevini yapamıyor eskisi gibiİftira göbek adım @Millennium Wizard bilir. Benimle savaşan iftiraları göğüslemeli.
Tüm dünya Buggy bilecek ekip liderini RedSpoiler:Mihawk, Croc, Buggy ekip olmuş hükümet Buggy'i lider sanıyor.
Yine ne olacağını söylerim de siz biraz daha patlayın xD Öğrenmek istediğinizde bana gelirsiniz
Kaido yonkoluğun zirvesi benim gözümde. Ondan güçlü olup kk seviye de değildir dediklerim yonko+ benim gözümde.Yonkou + ne oluyor? Adama amiral mi yollamışlar 2 tane? Buggy nedir ya kankan Shanks dururken.
Ray'i bilmesek yiyeceğiz. :dHayatta kalmak ve full gücünde olmak için One Piece evreninde tek olamazsın ya tayfan olcak ya bir yere üye olucan.
Erkan12'nin foruma gelişini dört gözle bekliyorum.Spoileri okuyan Erkan12 :