@Sir CrocodileUnutanlar için resmi manga sayfasından bir hatırlatma:
Dünyanın en güçlü kılıç ustası. En "iyi" değil, en "yetenekli" değil, en "GÜÇLÜ" kılıç ustası.
@killz0ne
@Sir CrocodileUnutanlar için resmi manga sayfasından bir hatırlatma:
Dünyanın en güçlü kılıç ustası. En "iyi" değil, en "yetenekli" değil, en "GÜÇLÜ" kılıç ustası.
Hep bu yüzden kaybediyoruzEriniyorum :/
Buggy'nin icraatleri > Herkes zaten. Buggy'den fazla icraat yapan mı var seride?Hep bu yüzden kaybediyoruz
Buggy'nin icraatları> Mihawk bu arada. Buna itiraz istemezük
maksat konu dışı olmasın
LuffyBuggy'nin icraatleri > Herkes zaten. Buggy'den fazla icraat yapan mı var seride?
O ana karakter, onu sayma. Buggy reisin bütün hayatını görseydik, daha fazla icraatinin olduğunu bilirdik.
''En büyük kılıçustası'' (greatest swordsman) unvanı mangada birçok kez geçmiş doğru unvandır.Unutanlar için resmi manga sayfasından bir hatırlatma:
Zoro, Ryuuma ve Mihawk da mesela en seksi kılıç çekiciler. Yoksa ötelerde bir yerlerde mutlaka en güçlüsü var. Bunlara seksi oldukları için bu unvan verilmiş.''En büyük kılıçustası'' (greatest swordsman) unvanı mangada birçok kez geçmiş doğru unvandır.
大剣豪 (Dai-Kengou: great swordsman)
Sayın ünvan uzmanı ve dünyanın eski en güçlü canavarı size bir soru yöneltmek istiyorum. Bu greatest gelmiş geçmiş en büyük oluyorsa Ryuma mı daha büyük Mihowk mu ? Ama mantıken Mihawk ünvanı aldıysa Mihawk>Ryuma oluyorZoro, Ryuuma ve Mihawk da mesela en seksi kılıç çekiciler. Yoksa ötelerde bir yerlerde mutlaka en güçlüsü var. Bunlara seksi oldukları için bu unvan verilmiş.
Mihawk tokatlar , yiğidin gücü malının büyüklüğünden belli olur. Kimin kılıcı büyükse o daha büyüktür.Sayın ünvan uzmanı ve dünyanın eski en güçlü canavarı size bir soru yöneltmek istiyorum. Bu greatest gelmiş geçmiş en büyük oluyorsa Ryuma mı daha büyük Mihowk mu ? Ama mantıken Mihawk ünvanı aldıysa Mihawk>Ryuma oluyor
Bilinçaltında bastırmaya çalıştığı bir eksiklik de olabilir.Mihawk tokatlar , yiğidin gücü malının büyüklüğünden belli olur. Kimin kılıcı büyükse o daha büyüktür.