Buggy tarafına da mı yanlamaya karar verdinReis yonko olduktan sonra ilk icraatını yapmış.
Buggy tarafına da mı yanlamaya karar verdinReis yonko olduktan sonra ilk icraatını yapmış.
#EricCartmanyalnızdeğildirPardon?!?!?! @Mihawk hocam yok mu yönetimimizin böyle şeylere cevabı?? Cartmanı wano sınırlarından aşağı sallamak şart oldu diyorum ben. Hem efsanler yaratan bir karaktere laf ettiği hem de benim gibi mükemmel bir insana laf ettiği için
#EricCartmanadayakatanlaryalnızdeğildir#EricCartmanyalnızdeğildir
Pardon?!?!?! @Mihawk hocam yok mu yönetimimizin böyle şeylere cevabı?? Cartmanı wano sınırlarından aşağı sallamak şart oldu diyorum ben. Hem efsanler yaratan bir karaktere laf ettiği hem de benim gibi mükemmel bir insana laf ettiği için
Tanımasam KK bu mu derim BM ve Kaido'dan daha billurlu bir tasarımı var.
Cartman'ın seni sevmiyor olması iyi bir şey zaten. Sevse alınman lazım bende ne yanlış diyePardon?!?!?! @Mihawk hocam yok mu yönetimimizin böyle şeylere cevabı?? Cartmanı wano sınırlarından aşağı sallamak şart oldu diyorum ben. Hem efsanler yaratan bir karaktere laf ettiği hem de benim gibi mükemmel bir insana laf ettiği için