Franky, Ace, Apoo ve Kizaru. Bunlar dışında eğlence benim için diğer karakterlere laf atmak vs. Ama bunlar kırmızı çizgim.Eğleniyorsan olmaz bana ciddiymişsin gibi geldi o yüzden yazdım.
Franky, Ace, Apoo ve Kizaru. Bunlar dışında eğlence benim için diğer karakterlere laf atmak vs. Ama bunlar kırmızı çizgim.Eğleniyorsan olmaz bana ciddiymişsin gibi geldi o yüzden yazdım.
Anladığında zaten çok geç olacak her zamanki gibiZoro'nun inanamaması niye argüman oluyor. Anlamış değilim.
Zoro inanmadıysa bu iş bitmıstir adamla 2 yıl kaldı. Ondan iyi bilecek halimiz yok. Herkese geçmiş olsun
Zoro da kılıçcı fanları gibiyse Mihawk'a geçmiş olsun dememiz lazım değil mi?Zoro inanmadıysa bu iş bitmıstir adamla 2 yıl kaldı. Ondan iyi bilecek halimiz yok. Herkese geçmiş olsun
Yani o zaman Plüton Luffy dışında bir başkası tarafından çıkartılsa bile çalıştırılamayacak.Franky ezberlemiş olabilir.Ya da direkt mevzu üzerinde çözer durumu.
Zoro inanmadıysa bu iş bitmıstir adamla 2 yıl kaldı. Ondan iyi bilecek halimiz yok. Herkese geçmiş olsun
Bakalım babunlar ne tepki verecek onu bekleyelim malum senelerdir beraberlerZoro inanmadıysa bu iş bitmıstir adamla 2 yıl kaldı. Ondan iyi bilecek halimiz yok. Herkese geçmiş olsun