En haklı sensin ya en çok sen biliyorsun tamam.Neymiş kafamda ki kurgu?
La Hükümete tek başına gücü yetecek bir karakter mi var evrende? Eleştirdiğin şeyin bile mantığı yok...
En haklı sensin ya en çok sen biliyorsun tamam.Neymiş kafamda ki kurgu?
La Hükümete tek başına gücü yetecek bir karakter mi var evrende? Eleştirdiğin şeyin bile mantığı yok...
Ben biliyorum tabi sen mi bilecektin şu yorumlarla?En haklı sensin ya en çok sen biliyorsun tamam.
Orta zorluk.Luffy'nin eğittiği kung fu kaplumbağalar yener mi dostum?
Neyse benden bu kadar destek tarafsız moda geçiyorum, siz aranızda hesaplaşırsınız. Ben de Mihawk gömdüm o kadar haksız kazanç sağlamış olmayalım.Reis bunları öngörüde biz de verdik.
Patlamakta ısrar eden arkadaşlar hala patlamakta ısrar ediyorlar gördüğüm kadarıyla.
Ulan hadi patlamak size koymuyor anladık da Zoro'dan daha az çıkarım gücü nedir ya, 20 yıldır manga okuyorsunuz
Merak etme Ilgaz yakında Mihawk avatarıyla göreceksin onuEn haklı sensin ya en çok sen biliyorsun tamam.
En haklı sensin ya en çok sen biliyorsun tamam.
Beyler zorocular Mihawk ünlü yancı olmuş diye eğleniyor siz hala birbirinize sallama derdindesinizBen biliyorum tabi sen mi bilecektin şu yorumlarla?
Bahane bitmez.Uydurur bir şeyler koymaz o avatarıMerak etme Ilgaz yakında Mihawk avatarıyla göreceksin onu
Sen kuramadın herhalde ilişkiyi. Ama Hükümet köpeği deniyor bunlara. Demek ki onu kondurabiliyor Mihawkv'a.Alakaya maydonoz. Tam acımadı ki tepkisi.
Ben Mihawk fanıyım.Beyler zorocular Mihawk ünlü yancı olmuş diye eğleniyor siz hala birbirinize sallama derdindesiniz