maymundlutfu 3 Ağu 2022 #2,722 Ah be Zoro nasıl da yedirememiş. Buggy’nin emrine giren adamdan mı ders aldım diyor şimdi. Keşke Cabaji’ye gitseydin be evlat
Ah be Zoro nasıl da yedirememiş. Buggy’nin emrine giren adamdan mı ders aldım diyor şimdi. Keşke Cabaji’ye gitseydin be evlat
Dattebayo..! 3 Ağu 2022 #2,723 OP dünyasında Mihawk'ın Buggy'nin adamı olarak görülmesi kutlanıyor şu an zorocular tarafından. Alamancılar Türk ekonomisini böyle savunmadı
OP dünyasında Mihawk'ın Buggy'nin adamı olarak görülmesi kutlanıyor şu an zorocular tarafından. Alamancılar Türk ekonomisini böyle savunmadı
Kenshiro 3 Ağu 2022 #2,725 Söylentilere göre spo yayınlanmaya başlayınca @RedTeroR hemen japonyaya uçup Oda'ya zorla Zoro sahnesini çizdirmiş.
Söylentilere göre spo yayınlanmaya başlayınca @RedTeroR hemen japonyaya uçup Oda'ya zorla Zoro sahnesini çizdirmiş.
Montana 3 Ağu 2022 #2,727 Skywalker_61 dedi ki: Gizli İçerik: Tartıştığımız karakterler Genişletmek için tıkla ... Bu adam en çok Mihawk gömenlerdendi inanmayın.
Skywalker_61 dedi ki: Gizli İçerik: Tartıştığımız karakterler Genişletmek için tıkla ... Bu adam en çok Mihawk gömenlerdendi inanmayın.
sensey 3 Ağu 2022 #2,728 Ulan Zoro'nun azıcık gözlem hakisi olsa Aramaki reisin kara kılıcını görüp överdi. Shanks'ı alır diye de eklerdi.
Ulan Zoro'nun azıcık gözlem hakisi olsa Aramaki reisin kara kılıcını görüp överdi. Shanks'ı alır diye de eklerdi.
II. Invictus 3 Ağu 2022 #2,729 Dattebayo..! dedi ki: OP dünyasında Mihawk'ın Buggy'nin adamı olarak görülmesi kutlanıyor şu an zorocular tarafından. Alamancılar Türk ekonomisini böyle savunmadı Genişletmek için tıkla ... PC başında şöyle olduklarına eminim
Dattebayo..! dedi ki: OP dünyasında Mihawk'ın Buggy'nin adamı olarak görülmesi kutlanıyor şu an zorocular tarafından. Alamancılar Türk ekonomisini böyle savunmadı Genişletmek için tıkla ... PC başında şöyle olduklarına eminim
Sir Crocodile 3 Ağu 2022 #2,730 Zoro: Olamaz olamaz kessinlikle olamaz dedim, Mihawk'dan kalan son şarabı da ben bi içtim! Gizli İçerik
Zoro: Olamaz olamaz kessinlikle olamaz dedim, Mihawk'dan kalan son şarabı da ben bi içtim! Gizli İçerik