Salla da ortaya lafları atan adamların tersi çıkınca savunma yapması lazım. Benlik durum yok, yoksa dizeriz aktörleriBana bakma. Ben açıkta hedef buldum vuruyorum. Yoksa Mihawk ve Kid ile bir alıp veremediğim yok.
O yüzden yaptığımız şakalara gülmüyorsun.
Ama iyi güldürdüler Mihawk ile ilgili durumların olmadığı bir zamanda yakalasaydık ben de girerdim de şuan sırtımız açıktaMillet Kid mizahına açmış. Ortada hiç bir şey olmadığı halde tek yemiş Luffy muamelesi görüyor resmen.
Reis Mihawk hadi neyse derim, kuyruk acısı olanı da var dalga geçerler ama Kid'in mevzu gerçekten haterlık mevzu değil. Ya sevdiğim karaktere sövesim geliyor bu nasıl bir şey.Haterlıktan ne yapacaklarını şaşırdılar. Mihawk neyse de, Kid gözlerini döndürdü bunların.
Tek yemiyor ama bir b.kta yemiyor övelimOrtada hiç bir şey olmadığı halde tek yemiş Luffy muamelesi görüyor resmen
Mihawk'ı iyi unutturduk haAma iyi güldürdüler Mihawk ile ilgili durumların olmadığı bir zamanda yakalasaydık ben de girerdim de şuan sırtımız açıkta
Tekledi dediğimiz sahneden 5 saniye sonra kalkıp uçuyor. Partiyi çok ciddiye almamak lazım. Oda’nın daha önce cp9’a karşı kullandığı mantık vardı orda.Normalde Ichiji’yi tekliyor, bunları yanında Öven varken dayak manyağı yapması lazım mantıken. Ama Oda.