Olay Mihawktan çıksın diye çabalarken ben
Soruyu soran sensin, cevap vermeyeyim mi artık sana? :d
Olay Mihawktan çıksın diye çabalarken ben
Kapağı gördü MW taze ekmek kokusunu aldı. 4 yıldır kuru ekmeğe talimdi bu fırsatı kaçırmaz. Milletin ekmeğiyle oynamak da bize yakışmaz.Katakuri > Doflamingo. Bu konuyu dört sene önce kapatmıştık sanıyordum.
Kata kurban bile gidemedi arada öyle fark var. Luffy net kazandı demek bile zor.Dof Luffy'e kurban gitti bence.
Kata kurban bile gidemedi arada öyle fark var. Luffy net kazandı demek bile zor.
Artık Sağ kolların amirallere denk olduğunu kabul etme zamanı gelmiştir. Bakınız: Mihawk@sensey Bu bölümle senseyin güç denklemi çelişkiye düşmüş benimki ise kanıtlanmıştır. Şöyle ki; bana göre Mihawk amiral/sağ kol seviyesi bir karakterdir. Sensey'e göre de bu durum böyledir. Sensey sağ kol ve amiralleri aynı seviyede görmemektedir. Ancak Mihawk şimdi sağ kol olduğuna göre ve Senseye göre Mihawk amiral seviyesi olduğuna benim teorim ispatlanmıştır. Teşekkürler.
Rüyalarında mı alıyorlarmış... Luffy'nin alamadığı adamı Germa mı alacakGerma Katakuriyi alırsa burası karışır. E oda o zaman tam anlamıyla serisini bitirmeyi hedefliyor demektir.
Kata başka alem ya, ağzını kapalı tuttuğu sürece serinin en seksi, en cool karakteri. Daifuku gibiler Katakuriyi kaptan olarak görüyor hatta direkt olarak. Saygı gören biri, Doffy'nin peşinde yancıları doluydu, yürüdüğü yolu bile temizleyen. Kata 100 gömlek önde adamdırSoruyu soran sensin, cevap vermeyeyim mi artık sana? :d
Birşey başlamadı Kata palavralarını bir dökelim dedik sadece.Katakuri vs Dof kavgası başladı, çok nostaljik
İchiji Peros’un bir tık gerisinde olur en fazla.Hala diyorsun çöplere uyanış açtı.Olayları unutmadıysan kasıtlı yapıyorsun.Uyanış açtıktan sonra hakisi bitmiş Luffy’e ulaşmaya çalışıyor o sırada karşısına çıkıyorlar.Bunlara açılan birşey yok.Adam Luffy’i bulacak uyanışı kapamamış ki zaten tekrar açma durumu olsun.İchiji Peros'tan geride bir adam değil Kandırma kendini. O Peros'u da gördük zaten. Oven ve kardeşleriyle durumu falan da yok. Oven ile birlikte adam sadece.
Tek eliyle yendiği adamı bile yenmedi diye savunan sen mi diyorsun bunu Germa'ya karşı uyanış açması gene normal, senin ki ise forumla toplansak döveceğimiz adamlara açıyor
Alamazlar da bu adamlar döngüye mi girdi sürekli dayak yeyip yakalanıyor sonra kaçıp bir daha yakalanıyorlar. Farklı bir şey olması lazım.Artık Sağ kolların amirallere denk olduğunu kabul etme zamanı gelmiştir. Bakınız: Mihawk
Rüyalarında mı alıyorlarmış... Luffy'nin alamadığı adamı Germa mı alacak