Mihawk Crocodile’dan Yonko sağ kolu yapmış. Büyük adam.
Zoro'ya artı yazdı bile.
Mihawk Crocodile’dan Yonko sağ kolu yapmış. Büyük adam.
One piece'te saçma olmayan şeyi kolay kolay bulamazsın zaten. Ama Mihawkla ilgili bu iddian tamamen senin uydurman. Adamın gördüğümüz tek canlı vssi ertelediği vssi idi.Bahane yok. Mihawk hem Croco'yu hem de Buggy'in 2v1 yener. Saçma sapan bir durum var ortada.
Gazetelerdeki her şey yalan o zaman? Biz Morgans'ın hükümet müdahalelerine verdiği tepkiyi gördük.Hükümetten yada Dünyadaki gazetecilikten bahsediyoruz örnek Luffy'nin top kekte birlik oluşturup planlarıyla ortalığın içinden geçmesi
Boşa dememişler, Sağır duymaz uydurur diye.
One piece'te saçma olmayan şeyi kolay kolay bulamazsın zaten. Ama Mihawkla ilgili bu iddian tamamen senin uydurman. Adamın gördüğümüz tek canlı vssi ertelediği vssi idi.
Senfoni eşliğinde uçtu adam. Mihawk'a yalvarmistir beni de alın diye.Ne diyeceğiz bu bölüme göre tâbi ki deriz. Croc>Mihawk ihtimali korkutuyor @Mihawk 'i şuan. Gece uyuyamamış bana mesaj atiyordu "Abi ne olacak bizim halimiz, bizi bitirdiler" diye...
Bölüm çıktığından buyana Mihawkcılardan 300 tane hikaye geldi ayrı ayrı hala geliyor...Senfoni eşliğinde uçtu adam. Mihawk'a yalvarmistir beni de alın diye.
Kendini sahiplenmeyen babasının intikamını kovalayan adam gibi adamSanırım tek tabanca takılıyor.Büyüksün... Hancock gibi adasından çıkmamazlık yapmıyor ve ittifak kurmuyor.Gerçek Yonko seviyesi.
One piece... Bir karakter... Rezil olmazLuffy'nin yeteneğini en iyi analiz eden adam Mihawk. Böyle bir zekaya sahip birisi bu şekilde rezil olmaz.