Doflamingo'nun bundan haberinin olmaması ise pek mühim değil. O Tsuru'dan Kaido için korunma talep etmekle meşgul şu an.Doflamingo büyük adam gerçekten.İttifaka gerek kalmadan tek başına imparator ediyormuş.
Doflamingo'nun bundan haberinin olmaması ise pek mühim değil. O Tsuru'dan Kaido için korunma talep etmekle meşgul şu an.Doflamingo büyük adam gerçekten.İttifaka gerek kalmadan tek başına imparator ediyormuş.
Yalnız geldi mf Sengoku ve Wb ikisine birden had bildirdi tek kişilik dev orduydu.Ben inanmıyorum bu Crocodile değil kesin dublörüdür böyle şey olamaz @Sir Crocodile reis bize böyle öğretmemişti yazdığı hikaye kitabından böyle okumamıştık biz.@Millennium Wizard
Crocodile: ben kimsenin adamı olmam len...
Tabi tabi tabi...Croc bayağı tedirgin duruyor. Bakışlara bak, Mihawk geliyor mu diye ortamı kesiyor, korku var.
Onlar da uçan altılı falan olur işte.Cabaji, Mohji, Alvida ve Mr. 3 gibi kişiler var daha .
Red, bize olmayan şeyi konuşuyonuz pat pat diyon. Kendin hiç desteksiz.... Biz en azından destekli sallıyoruz.Mihawk'taki güce bak be şu tipler bile yonkou oluyor
Haberlerin yalan olduğu ya da arkasında farklı durumlar çıkınca buraya gelip kıvırırsın yine bak. Alıştın zaten ama bari göz göre göre yapma...Yalnız geldi mf Sengoku ve Wb ikisine birden had bildirdi tek kişilik dev orduydu.Ben inanmıyorum bu Crocodile değil kesin dublörüdür böyle şey olamaz @Sir Crocodile reis bize böyle öğretmemişti yazdığı hikaye kitabından böyle okumamıştık biz.
Dragon'a gelince icraatı yok Mihawk'a gelince onun sayesinde imparator oldu.Ya sen var ya senMihawk'taki güce bak be şu tipler bile yonkou oluyor
Yine ne anlatıyorsun yavRed, bize olmayan şeyi konuşuyonuz pat pat diyon. Kendin hiç desteksiz.... Biz en azından destekli sallıyoruz.
Oda'nın aklını bilirim aklını, nasıl ki Who's Who meyve diye zırvalamaya başladığında lastik dediysek şimdi de dediğimiz dedik.Dragon'a gelince icraatı yok Mihawk'a gelince onun sayesinde imparator oldu.Ya sen var ya sen
Bayrakta adamın logosu var. Weewil'in mi diyelim