Hahaha lan haber bile yalan gibi ama seviye olarak yukarıya çıkarmışlar. Croc > Dof onaylandı diye ağlıyorsun yapmayın zaten diyordum size ben bunu kanıtı da geliyor mangadan yavaş yavaş...Ya sen hala konuşuyor musun? Ayakçı Croc, Doffy tarafı şu olaydan bin kat daha iyi işlenir, son duruma bakılırsa. Sen kendini banlat bu utanç sana yeter
Buggy'dir Buggy. Karasakal meyvesine çöker bunun.Caribou'nun bahsettiği kişi Teach bence.
Ahali daha ne yazılır, ayakçılığına rağmen, devreler iyice yandı, seni de anlıyorum.Hahaha lan haber bile yalan gibi ama seviye olarak yukarıya çıkarmışlar. Croc > Dof onaylandı diye ağlıyorsun yapmayın zaten diyordum size ben bunu kanıtı da geliyor mangadan yavaş yavaş...
E ana karakter özel olması normal.Öyle. Ama Luffy her yönüyle hatta çevresiyle bile özeldi zaten seri içinde. Nika tuzu biberi oldu. MF zamanı Ace'in kelepçeyi çözecek dünyada 2-3 karakter vardı, o da Luffy'nin yanında belirdi.
Buggyde öyle ve denizcilerin başına ödül koymuş bu apaçık tehdittirKarasakal Yonko olmak için bir sürü şey yaptı. Aynı kefeye koyma.
Hala ne diyorsun, ne okuyorsun sen?Ahali daha ne yazılır, ayakçılığına rağmen, devreler iyice yandı, seni de anlıyorum.
Spoiler'da kaçak bindiği yazmıyor muydu?İyi de Caribou kaçak girmiyor ki. Taa Udon'da Luffy söz vermişti.
Kendini böyle mutlu edeceksen devam, devreler yandı eyice vah vahHala ne diyorsun, ne okuyorsun sen?
Okuduğundan bir şey anlamadığın bu bölüm ile tekrardan ortaya çıktı. Dof fanından fazlasını beklemek benim hatamdı zaten.