Bu ortadaki yonkou mu şimdi
Bu ortadaki yonkou mu şimdi
Attığım yorumu ne zaman attığımı fark edersen anlarsın ne dediğimi. Bölüm boş demedim. Spoiler çok boş duruyor dedim. Gelen ilk spoilera göre konuştum ve o da tatmin edici değildi. Çok az bilgi vardı. Ne yazdığımı dikkatli okumuyorsun ki. Bölüm buysa diyorum hatta. Bölüm gelmeden bölüme neden sallayayım.Ne tür bir beklenti içindeydin tam olarak? Arc sonundayız, savaş bitmiş... Ona rağmen geçen bölüm yine bir amiral ile dövüşüldü... Artık bi zahmet adadan ayrılsınlar müsaaden olursa... Kaldı ki Buggy - Croco - Mihawk oluşumu olacağı söylenmiş, bu da güzel bilgi. Neden boş bölüm olduğunu düşündüğünü anlamadım.
Posteri dikkatlice incelediğimde, Buggy'nin sağında Croco'nun kaldığını, solunda ise Mihawk'In kaldığını gördüm. Mihawk tayfada sol kol olmuş ve Croco'nun getir götürünü yapıyor olarak yorumladım.. @Mihawk
Tamam küsme bana. Haftaya başka karakterleri beraber gömeceğizYanlış yorumlarına artı 1 eklendi diye yorumladım.
E artık sonlara yaklaştık. Bu saatten sonra birini tayfaya alıp onun yaptığı kavgalarla, yaşadığı tecrübelerle güçlenmesini bekleyemeyiz. Gelinen durumda güçlü karakterler katılır tayfaya.Güçlü karakter arıyorsak tayfanın önüne gelen her güçlü karakter gelsin tayfaya.